Închide meniul

Gigi Becali primește o veste bună! ”Se poate juca fotbal pe stadionul Arcul de Triumf!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 11:40

Gigi Becali primește o veste bună! ”Se poate juca fotbal pe stadionul Arcul de Triumf!”

Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Ințial, Alin Petrache dezvăluia că arena este prea îngustă și acolo se va juca doar rugby, însă Popescu îl contrazice în această dispută. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: ”Se va putea juca fotbal pe stadionul Arcul de Triumf”

”Pe stadionul Arcul de Triumf se va putea juca fotbal. De aceea a fost și contruit. În rest sunt simple speculații. Oricine va dori să joace acolo o va putea face”, a spus Gică Popescu, la Pro X.

Totodată, Becali a fost deranjat de decizia Senatului României, care a adoptat o propunere legislativă prin care Stadionul ”Arcul de Triumf” să treacă în proprietatea Federației Române de Rugby.

”Nu știu ce s-a votat în Senat, dar pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el! Văd că Florin Talpan ne interzice în Ghencea, iar Petrache ăla spune că se joacă doar rugby la Arcul de Triumf. Fotbal de ce nu se joacă?

Îl fac doar pentru antrenamente? Nu mai înțeleg nimic! Eu nu cred că lui Burleanu îi va conveni acest lucru”, a declarat Becali, pentru ProSport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și