Închide meniul

Gigi Becali râde de antrenorul lui CSA Steaua. "Băi, nenea Oprița, ce voiai? Jucaţi, tată, pe teren!"

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 14:43

Reclamă
Gigi Becali râde de antrenorul lui CSA Steaua. "Băi, nenea Oprița, ce voiai? Jucaţi, tată, pe teren!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a râs de antrenorul lui CSA Steaua, Daniel Opriţa

Gigi Becali s-a arătat amuzat de acuzaţiile lui Daniel Opriţa, care ar fi vrut ca Federaţia Română de Fotbal să evite un duel direct între echipa a doua a lui FCSB şi CSA Steaua, clubul cu care Gigi Becali se află în conflict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Băi, nenea Oprița unde voiai să o trimită FRF-ul pe FCSB 2? În Moldova?"

"Iar se plânge Oprița? Păi, băi, nenea Oprița unde voiai tu să o trimită FRF-ul pe FCSB 2? În seriile de prin Moldova? Voi câte mai vreți? Vreți stadionul Ghencea doar pentru voi, vreți să promovați fără să fi dat peste noi, ce mai vreți voi?

Nu vreți și jucători de la noi? Salarii de barosani pe banii statului aveți, iar alții se chinuie de prin Liga 4 pe banii lor. 

Vezi că Mititelu a luat-o singur de jos și nu l-a ajutat nicio Primărie sau alte persoane de pe la Stat. A ajuns și la pușcărie și tot ține echipa pe banii lui. Le-a dat jucătorilor, antrenorilor și angajaților salarii din banii lui. Iar voi tot vă văitați. Jucați, tată, pe teren, iar dacă sunteți buni, promovați.

Dacă nu, atunci băgați încă o fisă de la anul. FRF-ul tot v-a păsuit, ce voiați să vă mai facă acum? Multe din Ghencea de acolo de la voi sunt făcute pe banii mei, că dacă nu eram eu se alegea praful pe acolo de mult. Dar lucrurile astea un alt nene pe nume Talpan nu le mai spune”, a spus Becali în prosport.

Reclamă

Cele două echipe se vor înfrunta sâmbătă, 13 martie, de la ora 15.00, într-un meci din Seria a 4-a a Ligii a 3-a. În acest moment, CSA este prima în clasament, cu două puncte avans faţă de rivalii de la FCSB 2.

Gigi Becali caută stadion pentru FCSB

Pentru că nu a fost primit pe Ghencea, Gigi Becali este nevoit să caute un stadion pentru FCSB. Din informațiile AS.ro, liderul Ligii 1 a solicitat Astrei să fie primit pe arena din Giurgiu, dar a fost refuzat.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB ar mai avea ca variante stadioanele din Pitești, Buzău sau Călărași. O soluție de avarie ar fi și complexul de la Mogoșoaia. FCSB a mai jucat acolo cu Sepsi, la finalul lunii decembrie.

Din informațiile AS.ro, FCSB a făcut o solicitare oficială, la MTS, pentru a putea juca pe noul stadion Arcul de Triumf, dar acesta este inutilizabil, momentan. FCSB a sunat și la Pitești pentru a primi acceptul să joace pe terenul celor de la FC Argeș. În acest moment, roș-albaștrii așteaptă un răspuns de la primărie.

FCSB va juca ultimul meci, din acest sezon, pe Arena Națională, pe 19 martie, de la 20:30, cu CFR Cluj. Pe lângă partida cu ardelenii, roș-albaștrii vor mai juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, în sezonul regulat, plus meciurile din play-off.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și