Închide meniul

Gigi Becali regretă că nu a cerut mai mulţi bani pentru Dennis Man. "El și cu Mihăilă ăla de la Craiova sunt cei mai buni de la Parma"

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 14:22

Gigi Becali regretă că nu a cerut mai mulţi bani pentru Dennis Man. "El și cu Mihăilă ăla de la Craiova sunt cei mai buni de la Parma"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali i-a lăudat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

  • Gigi Becali, mândru de Dennis Man
  • Ce a spus despre Mihăilă

Gigi Becali l-a lăudat pe Dennis Man pentru evoluţiile pe care le-a avut în Italia, la Parma. Atacantul în vârstă de 22 de ani a creat două goluri în ultimele două etape, ambele reuşite fiind semnate de celălalt român al echipei din Serie A, Valentin Mihăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre Dennis Man şi Valentin Mihăilă: "O să vedeti voi pe câți bani o să îi vândă Parma"

"Ați văzut cu Man? Ați văzut că am avut dreptate? V-am zis eu să mai așteptați un pic că își intră și el în mână acolo? V-am zis? El și cu Mihăilă ăla de la Craiova sunt cei mai buni de la Parma. O să vedeti voi pe câți bani o să îi vândă Parma", a spus Gigi Becali pentru prosport.

Gigi Becali are şi două mari regrete. Ar fi vrut ca Mihăilă să joace la FCSB, nu la Craiova. Iar pe Dennis Man este convins că ar fi putut să îl transfere cu un preţ mai mare decât 13 milioane de euro, cât a fost acordul semnat la finalul lunii ianuarie.

Reclamă

Gigi Becali: "Îmi pare rău că nu am pus eu mâna pe Mihăilă ăsta înaintea lui Rotaru"

"Îmi pare rău că nu am pus eu mâna pe Mihăilă ăsta înaintea lui Rotaru. E fotbalist bun de tot! Trebuia să cer și mai mult pe Man, dar e bine și cum a ieșit pentru mine”, a mai spus Becali, potrivit sursei citate.

În vârstă de 21 de ani, Valentin Mihăilă a ajuns anul trecut la Parma, în schimbul a 8,5 milioane de euro. Înainte să plece în Italia, Mihăilă a jucat la Craiova, din 2018 până în 2020. Înainte, el a fost juniorul oltenilor timp de trei ani. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”