Închide meniul

Gigi Becali, retras total din viaţă publică. "Este foarte ocupat cu slujbele şi cu spitalul". Cine l-a sfătuit să refuze orice apariţie la TV

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2020, 10:06

Gigi Becali, retras total din viaţă publică. "Este foarte ocupat cu slujbele şi cu spitalul". Cine l-a sfătuit să refuze orice apariţie la TV

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali s-a retras din viaţa publică

  • Gigi Becali, implicat total la FCSB
  • Anunţul făcut de apropiaţii omului de afaceri

Vărul lui Gigi Becali a ţinut să asigure că fotbalul rămâne una dintre marile pasiuni ale latifundiarului din Pipera. Nu ia în calcul să renunţe la echipa care este pe primul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali l-a dat de gol pe Gigi Becali

"Fetele şi ceilalţi din familie l-au sfătuit să apară cât mai puţin la TV. Asta e, el are religia care pentru el e sfântă. Are şi un spital foarte frumos, acum l-a renovat. Acolo am făcut testele pentru Covid-19. Nu cred că va reveni, el e foarte ocupat cu slujbele, cu actele de binefacere. Face şi o biserică. O termină încet, încet. 

N-aveţi grijă, că la echipă ştie tot de la cel mai mic junior până la Man, Tănase şi Coman. Nu renunţă la fotbal, nu cred. Are şi el tabieturile lui: religia, spitalul, fotbalul şi familia", a declarat Giovanni la Digi Sport.

Reclamă

Gigi Becali i-a ajutat pe verii lui să se vindece de coronavirus. Finanţatorul lui FCSB i-a ajutat cu medicamente antivirale şi pe membrii familiei lui Marius Şumudică.

"Îi mulţumesc lui Gigi Becali, este un om extraordinar! Mi-a salvat familia. Tatăl meu are 74 de ani, are şi alte probleme, cardiace şi altele, la fel şi soţia şi fetiţa mea. El s-a oferit să meargă la mine acasă. M-a sunat înainte de meci şi mi-a zis să stau liniştit că o să aibă el grijă de familia mea.

Reclamă

S-a ocupat de tot: telefoane, vizite şi îi mulţumesc pe această cale. M-a mişcat profund, m-a făcut să fiu liniştit la mii de kilometri distanţă de cei dragi", a anunţat, în această săptămână, Marius Şumudică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”