Închide meniul

Gigi Becali s-a ales cu patru dosare! A fost reclamat la Comisii de FRF şi CCA. Când se decide soarta patronului de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2021, 13:10 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 19:22

Gigi Becali s-a ales cu patru dosare! A fost reclamat la Comisii de FRF şi CCA. Când se decide soarta patronului de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, reclamat de FRF şi CCA

Gigi Becali s-a ales cu patru dosare! Federaţia Română de Fotbal şi Comisia Centrală a Arbitrilor l-au reclamat pe patronul lui FCSB. De vină sunt declaraţiile violente făcute, în ultima perioadă, de conducătorul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzate în termeni duri, FRF şi CCA au ripostat şi au depus plângeri împotriva lui Becali. Latifundiarul din Pipera s-a ales cu patru dosare, care au fost deja pe ordinea de zi a Comisiei de Disciplină şi Etică. 12 mai este termenul acordat.

Gigi Becali s-a ales cu patru dosare! A fost reclamat la Comisii de FRF şi CCA

CCA a ripostat după ce patronul lui FCSB a transmis că arbitrii Istvan Kovacs şi Cătălin Popa au făcut greşeli voite împotriva echipei lui.

Recunosc că fac păcate acum, dar nu poți așa! Se greșește, greșesc oamenii, n-am nimic cu oamenii care greșesc, dar asta nu e greșeală! Mingea este în dreptul lui Vlad și ăla îl lovește pe Vlad în burtă, cum să dai 11 metri? Înseamnă că ești hoț! Nu vezi că îl împinge pe Miron? Ești hoț! Nu credeam că o să mai jignesc oamenii așa, dar nu pot suporta hoția! Camora a pus mâna pe minge în fața lui Istvan Kovacs și nu am primit penalty.

CFR nu poate să fie furată! E greu ca hoțul să fie furat, nu vreau să spun mai mult. Noi trebuia să avem șase puncte în plus față de CFR acum! Kovacs nu este arbitru de 2 lei să greșească, nu e prost, este experimentat. Fac păcate, dar n-am ce să fac! Popa a inventat 11 metri și după nu a văzut 11 metri la Miron. Nu mai pot, bă, să tac! Ce vină are Vassaras că e Kovacs hoț? Are și el o vină, că nu-l dă afară din arbitraj.

Reclamă

Nu știu cine face delegările. N-ai cum să inventezi un 11 metri dacă nu ești hoț. Vlad a fost lovit cu piciorul în stomac, cum să fie 11 metri? Nu mă interesează opinia lui Porumboiu, nu vreau să mă cert cu el. Nici când am făcut eu pușcărie nu se fura așa! Nu pot să intru într-un război cu toată lumea care cred eu că e implicată. Au pus din nou morișca în mișcare, nu știu cum, dar au făcut-o. Nu vreau să dau nume. Kovacs a furat și după a fost delegat imediat. Sunt atât de supărat de Kovacs și Popa, încât nu mă mai interesează nimic„, a spus Gigi Becali, la Digi Sport, în luna februarie.

Gigi Becali, atac la conducerea FRF

Omul de afaceri i-a luat în colimator şi pe oficialii FRF. A fost nemulţumit de modul în care a fost organizată Supercupa României. Meciul roş-albaştrilor a fost mutat la Ploieşti, motiv pentru care Becali a răbufnit.

Dacă tot suntem sclavi, ne distrăm și noi cu ce putem să facem, dacă tot avem stăpâni. Băi stăpânilor, e adevărat că suntem niște sclavi, că așa e în România. Îi pui pe funcție și după sunt stăpâni! Atunci, eu ce să fac? Eu, sclavul… Până și ăia de munceau în cariera de piatră primeau mâncare, niște bani. Aici e ‘Sclavule, nu primești niciun ban! Sclavule, plătești și transportul. Tu joci, sclavule!’. Ce-i asta, mă? Ce să fac? Să-l iau în serios pe stăpân?„, a declarat patronul lui FCSB după eşecul cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și