Închide meniul

Gigi Becali s-a decis! Cine sunt cei cinci jucători doriți de patron la FCSB. Filiera din Moldova, încă activă

Gal Dorin Publicat: 27 octombrie 2020, 6:05

Reclamă
Gigi Becali s-a decis! Cine sunt cei cinci jucători doriți de patron la FCSB. Filiera din Moldova, încă activă

Inquamphotos / Inquam Photos via Hepta

Gigi Becali

Cu Universitatea Craiova și CFR Cluj în formă maximă și fără vreo dorință de a pierde locul 1, FCSB are și ea nevoie de întăriri pentru a putea avea aspirații de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe cine vrea Gigi Becali la FCSB

Astfel, se pare că Gigi Becali are deja o scurtă listă de achiziții care ar putea să pună echipa într-o postură și mai favorabilă pentru a câștiga titlul.

Patronul ar fi nemulțumit de compartimentul defensiv al echipei sale, unde ”stâlpii” Iulian Cristea și Andrei Miron duc greul și a dat dispoziție pentru monitorizarea a cinci jucători:

Astfel, FCSB i-ar urmări pe Andrei Chindriș (fundaș central, FC Botoșani), Raul Opruț (fundaș stânga, Hermannstadt), Denis Haruț (fundaș dreapta, FC Botoșani), Rachid Bouhenna (fundaș central, Sepsi) și Cephas Malele (atacant, FC Argeș), anunță Sport.ro

Conexiunea FCSB – FC Botoșani în Liga 1

După cum se vede, doi dintre jucători sunt de la FC Botoșani, echipă cu care formația bucureșteană întreține bune relații în ceea ce privește transferurile.

Reclamă

Nu este prima dată când Chindriș este vehiculat la FCSB. Convocat permanent la naționala U21, Chindriș a fost produsul central al verii pentru patronul Valeriu Iftime, care a încercat să îl vândă în Belgia.

Totuși, filiera dintre cele două echipe a produs transferuri excelente până acum. Fotbaliști precum Moruțan, Miron și Soiledis se află și acum în lotul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și