Închide meniul

Gigi Becali s-a săturat de arbitrajele din Liga 1. "Nu e lipsă de valoare la Iulian Călin. L-a pus dracu!". De ce nu vrea să depună memoriu

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2021, 12:39

Reclamă
Gigi Becali s-a săturat de arbitrajele din Liga 1. "Nu e lipsă de valoare la Iulian Călin. L-a pus dracu!". De ce nu vrea să depună memoriu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, atac la adresa lui Iulian Călin

Becali îi dă dreptate lui Florin Tănase, cel care l-a acuzat în termeni duri pe Iulian Călin. Finanţatorul lui FCSB a anunţat că nu ia în calcul să depună memoriu, convins că CCA nu va lua nicio măsură împotriva "centralului".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, reacţie categorică după Sepsi – FCSB 1-1 

"Mai este nevoie de o părere după ce s-a văzut totul la meci? Ce se mai poate spune? El (n.r. – Iulian Călin) nu are nicio vină! Doar dacă nu l-a pus dracu.

Nu e lipsă de valoare la Călin, să știți asta. L-a pus dracu. Păi, altfel, cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol la faza aceea, dar el a scos mingea din plasă.

Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită (n.r. – cei de la CCA) orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu.

Păi, crezi că Istvan Kovacs a făcut că așa avrut el atunci cu Camora? Nu. Dar, faza de la Sepsi a pus capac. A fost gol valabil", a reacţionat Gigi Becali la Digisport.

Reclamă

Florin Tănase l-a făcut praf pe Iulian Călin

În minutul 65, Tănase a scăpat singur cu portarul advers, dar arbitrul a fluierat un fault în atac. Golgheterul Ligii 1 a pus tunurile pe Iulian Călin.

"Suntem foarte dezamăgiţi pentru că după părerea mea putem să ne desprindem, să facem 2-0. Nu am reuşit şi din cauza arbitrului. Eu nu ştiu cine analizează prestaţiile lor pentru că ne-am săturat şi noi, nu mai putem juca cu un asemenea arbitraj. El dă fault în atac şi mi-a rupt piciorul. Nu ştiu cum vă explicaţi. Vreau să analizeze cineva de câte ori ne-a arbitrat Călin şi de câte ori a greşit.

Trebuia să fie un joc uşor, dar domnul arbitru îi lasă să aibă asemenea intrări. Auturi invers, nu e poziţionat cum trebuie, dă după ureche. Să vedem cine ne mai aribtrează. Bârsan, Călin şi… Cojocaru", a declarat Florin Tănase, autor a 19 goluri în această ediţie de campionat. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și