Închide meniul

Gigi Becali, ”săgeți” către Iftime după ce acesta a anunțat interesul Universității Craiova pentru Haruț: ”Bine mă, dă-l! Mai mult nu dau”

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 19:31

Gigi Becali, ”săgeți” către Iftime după ce acesta a anunțat interesul Universității Craiova pentru Haruț: ”Bine mă, dă-l! Mai mult nu dau”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali l-a ”atins” pe Valeriu Iftime după ce acesta a anunțat că Universitatea Craiova ar plăti mai mult pentru Denis Haruț

  • Gigi Becali l-a ”înțepat” pe Valeriu Iftime
  • Maximul oferit de patronul FCSB pentru Denis Haruț

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a declarat că îl dorește pe Haruț, dar nu este dispus să ofere mai multe decât ceea ce a pus deja pe masă, chiar dacă Iftime a încercat să îl provoace spunând că tânărul și talentatul fundaș este dorit și de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”L-am luat pe Şut, acum vreau să îl iau pe Haruţ. El vrea 600.000, eu nu dau mai mult. Domne, că dă Craiova mai mult. Bine, mă, da-l la Craiova, eu nu dau mai mult”, a declarat Gigi Becali într-o intervenție pentru Digi Sport.

Gigi Becali s-a decis! Ultima ofertă pe care patronul FCSB o făcut-o pentru Denis Haruț

Gigi Becali a dezvăluit suma finală pe care este dispus să o plătească pentru Denis Haruț. După multe runde de negocieri cu finanțatorul Vasile Iftime, se pare că latifundiarul din Pipera a ajuns la maximul pe care îl poate oferi.

Reclamă

Patronul FCSB a declarat că decizia stă acum în totalitate la Denis Haruț, el oferind deja maximul pe care îl poate da în acest transfer.

”I-am oferit 600.000 de euro lui Iftime pentru Haruț plus procente la un eventual transfer. Urmează doar ca și băiatul să-și dea acordul și să semneze. Eu mai multe nu fac.

Reclamă

Dacă semnează, e bine. Dacă nu, e doar decizia lor” a precizat Gigi Becali.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield Vezi toate știrile
Pe același subiect
Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: "Ei nici nu arbitrează"
Liga 1 • 17:00
„Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează”
FC Botoşani - FCU Craiova 4-1
Liga 1 • 15:28
FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”