Închide meniul

Gigi Becali, semnal de alarmă: ”O să rămânem doar cu bătrâni în țară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 9:06

Gigi Becali, semnal de alarmă: ”O să rămânem doar cu bătrâni în țară”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali crede că România se va confrunta cu o criză economică

Becali susține că în România vor fi 2 milioane de șomeri și lansează un apel pentru autorități pentru a preveni această situație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu atenționez pe guvernanții României: 2 milioane de șomeri. Dacă nu vor băga infuzie de bani, de zeci de milioane de euro, o să vedeți peste cinci-șase luni…vor băga bani Italia, Franța și atunci toți șomerii noștri vor pleca și ăia și rămânem doar cu bătrâni în țară și o să rămânem o țară părăsită. Atenționez guvernanții, bagați bani în Economie, că o să rămânem părăsiți și doar cu bătrâni în țară”, a spus Gigi Becali pentru Antena 3.

Gigi Becali a băgat 6 jucători în șomaj tehnic

Becali a negociat cu căpitanul Florin Tănase tăierea salariilor. Au fost și jucători care nu au acceptat propunerea patronului. Astfel, Becali a decis să îi bage în șomaj tehnic pe rebeli. Este vorba de numai puțini 6 jucători: Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere, Adi Popa și Bogdan Planic.

Duckadam a dezvăluit cât i-a luat Becali din salariu: "Mi-a micșorat cu mai mult de 50 la sută. Chiar m-a afectat"

Helmut Duckadam a pățit-o mai rău la fotbaliștii. Acesta a dezvăluit că Gigi Becali i-a luat mai mult de 50 % din salariu. Patronul FCSB a luat decizia de a tăia la jumătate salariile jucătorilor, pe o perioadă de 6 luni.

"Mie mi-a micşorat cu mai mult de 50 la sută salariul. Pe mine chiar m-a afectat, pentru că, la câte probleme de sănătate am, chiar mă ajuta. Dar e ok, nu e nicio problemă", a spus Duckadam pentru Digisport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și