Închide meniul

Gigi Becali şi-a făcut praf starurile de la FCSB. Cei trei jucători de milioane pe care i-a atacat public. "I-am lăudat şi s-au crezut Messi şi Neymar"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2021, 16:41

Gigi Becali şi-a făcut praf starurile de la FCSB. Cei trei jucători de milioane pe care i-a atacat public. "I-am lăudat şi s-au crezut Messi şi Neymar"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase şi Florinel Coman, atacaţi de Gigi Becali

Patronul lui FCSB a acuzat în termeni duri arbitrajul de care a avut parte echipa lui şi l-a acuzat de hoţie pe Istvan Kovacs. Chiar şi "perlele" lui au fost luate în colimator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, nemulţumit de trei jucători de la FCSB

Florinel Coman, Olimpiu Moruţan şi căpitanul Florin Tănase sunt cei trei jucători care au fost criticaţi în public de Gigi Becali.

"E adevărat că sunt supărat. Nu de jocul echipei, sunt supărat pentru 3-4 jucători. Florinel Coman, Moruţan şi cu Tănase vor să fie vedete şi vor să dribleze. Pe Moruţan l-am lăudat şi a zis că e Messi, dar nu e Messi. 

Coman la fel… Neymar driblează, dar nici el nu mai driblează atât. Şi Tănase tot aşa, că driblează el. Lui Coman i-am spus de 2 ani: 'Băi Florine, am şi eu o rugăminte, nu mai bate cornerele pe poartă'. El nu ţine cont! I-am zis: 'Nu mai bate direct pe poartă că nu dai gol'. El tot aşa bate cornerele, pe poartă. Nu e mare lucru asta, dar sunt chestiuni care nu sunt respectate. 

Echipa a înţeles mesajul meu, le-a transmis şi Meme şi antrenorul. Le-am spus că nu sunt supărat pe ei cât timp suntem pe primul loc", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Reclamă

FCSB nu a reuşit să înscrie în ultimele trei meciuri din toate competiţiile. A pierdut cu Academica Clinceni, Dinamo şi Hermannstadt.

Florin Tănase este golgheterul la zi din Liga 1. L-a depăşit pe fostul său coechipier, Dennis Man, şi a ajuns la 15 reuşite stagionale.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, nemulţumit de evoluţia starurilor de la FCSB
  • Cine a intrat în colimatorul patronului roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 Vezi toate știrile
Citește și