Închide meniul

Gigi Becali, „spaima cazinourilor”. Dezvăluiri uluitoare despre patronul FCSB: „Nu am văzut așa ceva în viața mea!”

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2022, 18:41

Gigi Becali, „spaima cazinourilor. Dezvăluiri uluitoare despre patronul FCSB: „Nu am văzut așa ceva în viața mea!

Gigi Becali, "maestrul cazinourilor"

Gigi Becali, patronul FCSB, în timpul unei parade / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Jucam poker mult, jucam pe sume mari. Rummy nu jucam. Mai jucam table. La poker, Gheorghe Ștefan, care era la Ceahlăul, e cel mai tare din Europa! La poker nu trișa nimeni, să fim serioși! Te făceai de râs dacă trișai. La table, Nețoiu era cel mai bun!

Gigi Becali, „spaima cazinourilor”

Și Gigi Becali era foarte bun. Nu a pierdut de două ori în viața lui. E unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut. Este de-o inteligență rară. Gigi Becali, la 21, dacă știți jocul (n.r blackjack) era cel mai bun.

Reclamă

Știa toată cărțile pe care le avea toată lumea. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Este de-o inteligență cum nu prea am întâlnit. Dacă era cultivat, ajungea mare de tot.

Era balamuc mare la Ligă. Aţi uitat ce patroni am avut eu? Ăştia sunt «hamsii» acum, eu aveam numai «rechini». Erau Badea, Copos, Paszkany, Sechelariu, Jean Pădureanu, Niculae de la Astra, Niculae de la Braşov, Porumboiu. Erau titani ăştia. Te mâncau”, a declarat Dumitru Dragomir, citat de gsp.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir, acuzaţii dure: „Gigi Becali este minţit şi i se fac tot felul de rapoarte verbale!”

Dumitru Dragomir, acuzaţii dure, iar Mihai Stoica este principalul vizat. Fostul preşedinte al LPF este de părere că Gigi Becali este minţit despre situaţia de la echipă.

Dumitru Dragomir crede că la FCSB este haos total în acest moment. Mai mult, Dragomir spune că din cauza unor raţiuni tactice, Octavian Popescu a ajuns să fie rezervă la FCSB şi să nu mai fie convocat la echipa naţională de seniori a României.

”Bă, fraților, eu am tot tras semnale de alarmă că la Steaua (n.r.- FCSB) este un haos total, dar a sărit MM Stoica pe mine și a spus că nu mă pricep la fotbal. Dar voi înțelegeți ce mai joacă acum echipa lui Dică? A ajuns într-un haos, total, total, total. Gigi Becali este mințit și i se fac tot felul de rapoarte verbale, nu scrise, ca să nu îi rămână dovada nepriceperii unora de acolo. Nu ai cum să ajungi să joci în halul ăsta! Ceea ce se joacă acum cu Compagno este o mare prostie.

Reclamă 4 / 0/3

Băiatul ăsta nu este jucat cum trebuie și îl vor distruge. Așa au făcut cu Ianis Stoica. Unde este copilul ăsta cum? Edi Iordănescu urmărea să îl ia la națională, iar dintr-o dată copilul ăsta a dispărut din peisaj. Observ că au început să îl lase pe bancă și pe Tavi Popescu. Ce tactică aveți, mă, nene acolo? Craiova a jucat fără doi dintre jucătorii lor cei mai buni și tot a câștigat meciul ăsta.

Dică trebuie să își facă un nucleu de 12-13 jucători și cu acest nucleu trebuie să joace meci de meci. Să nu poți tu să îl joci cum trebuie pe Compagno e ceva de noaptea minții. Nu vede omul ăla o pasă bună filtrantă către el și nici măcar nu se alege pe meci cu o centrare sau două de Doamne ajută.

Nimic! Dacă îl trimiți acum din nou la Craiova lui Mititelu, iar Bauza ăla îți este sănătos, Compagno îți dă două goluri pe meci. Gigi trebuie să intervină că altfel se alege praful de toți banii pe care i-a băgat în transferuri în vara asta”, a transmis Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Dumitru Dragomir, semne de întrebare după ce Daniel Niculea a fost ridicat de Poliţie
Liga 1 • 18 mart., 15:46
„Nevasta lui nu mai e om!” Dumitru Dragomir, semne de întrebare după ce Daniel Niculae a fost ridicat de Poliţie
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 18 mart., 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”