Închide meniul

Gigi Mulţescu a fost băgat în ceaţă de spanioli. A fost înlocuit cu Contra, dar încă nu ştie ce funcţie va ocupa

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2020, 19:29

Gigi Mulţescu a fost băgat în ceaţă de spanioli. A fost înlocuit cu Contra, dar încă nu ştie ce funcţie va ocupa

Gigi Mulţescu aşteaptă întâlnirea cu Pablo Cortacero

Tehnicianul de 68 de ani aşteaptă să vadă ce propunere îi fac spaniolii. În momentul de faţă, Mulţescu nu ştie ce post ar putea ocupa în noua organigramă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu, întâlnire decisivă cu spaniolii de la Dinamo

n primul rând, nu s-a pus problema dacă rămân sau plec. Nu am discutat decât că rămân, vedem în ce funcţie. Sigur că trebuie să ştiu pe ce post şi să mi se potrivească. Să mă reprezinte, să fac faţă! Mâine (n.r. joi) am întâlnirea, aşa ne-am înţeles să ne întâlnim. Probabil că o să fie şi români şi spanioli prezenţi, dar acum sunt dinamovişti toţi.

Mă interesează un post în care să pot performa. Un post mai tehnic, nu ştiu cum se va numi. Nu e foarte urgent pentru că postul pe care îl voi ocupa nu are finalitate imediată. E un post care trebuie pregătit, timp este. În schimb, echipa nu are timp, trebuie să folosească timpul la maximum", a declarat Gigi Mulţescu pentru Digi Sport.

Cosmin Contra a debutat cu o înfrângere pe banca lui Dinamo. "Câinii" au cedat la limită cu Chindia Târgovişte, scor 0-1. În prima etapă, alb-roşiii au remizat acasă cu Hermannstadt.

Oamenii de afaceri spanioli tocmai au virat 80.000 de euro pentru a plăti datoriile pe care Dinamo le are către jucători. Noul patronat ar mai fi venit cu 200.000 de euro săptămâna trecută pentru a plăti alte 45 de zile de salarii restante.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și