Închide meniul

Giovanni Becali, anunț categoric despre transferul lui Dennis Man la Galatasaray. „În ultimii 30 de ani nu am văzut așa ceva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 decembrie 2021, 21:25

Giovanni Becali, anunț categoric despre transferul lui Dennis Man la Galatasaray. „În ultimii 30 de ani nu am văzut așa ceva!

Giovanni Becali, implicat într-un scandal monstru

Hepta

Giovanni Becali susține că Parma și Galatasaray au discutar doar în vară despre un posibil transfer al lui Dennis Man, dar negocierile au picat. De atunci, nu a existat niciun contact între cele două cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali, despre transferul lui Dennis Man la Galatasaray

Giovanni Becali susține că zvonurile apărute în ultima vreme despre posibilul transfer al lui Dennis Man la Galatasaray sunt doar „minciuni”.

Niște minciuni, minciuni, minciuni. Atâtea minciuni și atâtea povești nu am văzut în viața mea în ultimii 30 de ani. A fost o discuție în august și nimic mai mult, s-a terminat. Man mai are patru ani de contract cu Parma și cu asta basta. Galatasaray în vară nu a putut să dea banii care au dorit Parma să ia pe el și s-a încheiat povestea. Niște minciuni, minciuni, minciuni”, a spus Giovanni Becali, potrivit sport.ro.

Potrivit Transfermarkt, cota lui Dennis Man este în scădere. Fostul atacant de la FCSB a ajuns să valoreze 10 milioane de euro.

Citește și:

Fotomac: „Dennis Man va semna cu Galatasaray!”

Anunțul categoric a lui Giovanni Becali vine în contextul în care presa din Turcia a scris recent că transferul lui Man la Istanbul e ca și făcut. Publicația Fotomac a dat toate detaliile.

Reclamă

„Man a semnat cu Galatasaray și de aceea nu mai forțează”, anunţă sursa citată.

Recent, Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a dezvăluit că a vrut să-l transfere pe Dennis Man vara trecută.

Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie”, spunea Fatih Terim, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și