Închide meniul

Gol de cascadorii râsului primit de CFR Cluj! Camora a "comis-o" înainte să se ducă la naţională. Tănase a profitat şi a atins o bornă uriaşă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2021, 19:17

Reclamă
Gol de cascadorii râsului primit de CFR Cluj! Camora a "comis-o" înainte să se ducă la naţională. Tănase a profitat şi a atins o bornă uriaşă

Captură Digi Sport

Mario Camora le-a făcut un "cadou" rivalilor de la FCSB

Mario Camora a gafat incredibil la reuşita lui Florin Tănase, din minutul 62. Fundaşul convocat de Mirel Rădoi la naţionala României a încercat să paseze în centru, dar i-a pus mingea "pe tavă" lui Olaru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora, eroare uriaşă în FCSB – CFR Cluj

Mijlocaşul roş-albaştrilor a vrut să îi ofere un assist lui Tănase, însă l-a luat la ţintă pe Burcă. Acesta nu a mai ştiut unde este balonul şi a gafat imediat şi Vinicius. Brazilianul a vrut să protejeze mingea, fără succes. Golgheterul lui FCSB a reuşit să îl păcălească şi să marcheze pentru 2-0.

A fost a 18-a reuşită stagională a lui Florin Tănase. Atacantul de 26 de ani este în cel mai bun moment din carieră! Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat are tot atâtea goluri câte a avut cel mai bun marcator din ultima ediţie de campionat, Gabi Iancu.

Tănase este lider detaşat în topul golgheterilor. Are cu patru reuşite mai mult decât fostul său coechipier, Dennis Man, şi cinci goluri peste Hamidou Keyta (FC Botoşani).

Lucian Sânmărtean, laude la adresa lui Florin Tănase

Sânmărtean consideră că Tănase ”este un volante, un jucător inteligent”, care poate profita foarte bine de spațiile pe care le creează atacantul.

Reclamă

Atacanții noștri de careu sunt Pușcas și Keșeru, este clar. Tănase este un jucător pe care eu îl apreciez foarte mult. Am spus-o de fiecare dată, e un jucător care mie îmi place și este un volante, un jucător care să joace în spatele vârfului, fiindcă este un jucător cu inteligență, care are mișcări foarte bune de profunzime și la careu.

Dacă ai un atacant mare, ca și Pușcas, sau Keșeru, care să tragă adversar cu el, Tănase intră foarte bine în spațiile care rămân libere și reușește să înscrie. Este un jucător cu o inteligență și cu o știință a jocului ridicată. Un jucător bun, care poate ajuta echipa națională”, declarat Lucian Sânmărtean la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și