Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Guardiola ne-a omorât pe toţi!” Costin Curelea, dialog savuros cu Cătălin Oprişan. „Cred că m-am născut cu lovitura asta de cap”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 29 iunie 2021, 11:17 / Actualizat: 29 iunie 2021, 16:00

„Guardiola ne-a omorât pe toţi! Costin Curelea, dialog savuros cu Cătălin Oprişan. „Cred că m-am născut cu lovitura asta de cap

as.ro

Costin Curlea, invitat la AS.ro LIVE

Costin Curelea spune că a uitat să dribleze din cauza antrenorilor care îl forţau să scape repede de minge ca să se demarce în careu. Aşa a descoperit însă că are o altă armă cu care să dea goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că m-am născut cu lovitura asta de cap! Ceva e, că nu m-a învăţat, nene, nimeni! Nu te învaţă nimeni! Cum sunt alţii, de mici o lovesc. O pun jos şi îi dau ‘căzută’, cum îi dă Cristiano Ronaldo! Sunt copii care asta fac! Sunt născuţi…”, a spus Curelea.

„Unde au dispărut atacanţii ăştia de careu?„, l-a întrebat Cătălin Oprişan. „S-a schimbat stilul. Guardiola ne-a omorât pe toţi! Pe mine m-a omorât Guardiola!”, a venit răspunsul plin de haz al lui Curelea. El a povestit cum Florin Marin i-a „desfiinţat” postul la Voluntari, ca să aplice strategia inventată de antrenorul spaniol: „Joci nouă fals! Şi bineînţeles că am jucat ‘fals’, că nu am mai jucat deloc!”

Costin Curelea, invitat la AS.ro LIVE

Costin Curelea şi-a făcut junioratul la Sportul Studenţesc. Atacantul a debutat pentru echipa „studenţilor” în 20014, într-o partidă cu Unirea Alba Iulia.

A stat 10 ani la Sportul, după care, în iarna lui 2013, a ajuns la Dinamo Minsk, sub formă de împrumut. Vasile Şiman, fostul patron al grupării din Capitală, nu a fost de acord cu propunerea primită, astfel că acesta s-a întors în România.

Reclamă

A semnat cu CS Universitatea Craiova, unde a rămas până în 2016, apoi a mai jucat încă un an pentru FC Voluntari.

După cariera de fotbalist, acesta a debutat în antrenorat. A fost tehnician secund la Academica Clinceni, dar şi la CFR Cluj, în mandatul lui Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și