Închide meniul

Hagi l-a cucerit pe cel mai inteligent fotbalist din lume: "E ca la Barcelona. Am vorbit cu el!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 14:36

Hagi l-a cucerit pe cel mai inteligent fotbalist din lume: "E ca la Barcelona. Am vorbit cu el!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Viitorul a transferat de la FC Botoșani

David Babunski a evoluat la echipele de juniori ale Barcelonei și a strâns 48 de meciuri pentru echipa secundă a catalanilor. El a ajuns în această perioadă de transferuri la Viitorul și s-a arătat încântat de ceea ce a găsit la echipa lui Gică Hagi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Babunski compară Viitorul cu Barcelona

"Sunt foarte fericit să fiu aici. Am ales Viitorul, fiindcă am considerat că este cel mai bun loc, pentru a continua să mă dezvolt în carieră. Nu am jucat cu Viitorul, dar am urmărit meciul şi am fost impresionat pozitiv de modul lor de a juca şi de aceea mi-a plăcut. 

Oarecum, să fiu aici, îmi aminteşte de perioada petrecută la academia Barcelonei. Aşa că, într-un fel, mă simt ca acasă, în special pentru că stilul, filosofia, viziunea în privinţa jocului sunt similare şi toate acestea se potrivesc bine calităţilor mele ca jucător, aşa că nu vor exista probleme să mă adaptez repede. 

Sunt onorat să fiu parte din acest proiect şi ştiu că talentele sunt selectate aici, probabil cele mai bune din România şi ajutate să îşi dezvolte jocul. De aceea sunt mândru să fac parte dintr-un asemenea club şi sper să continui să adaug valoare", a declarat Babunski pentru site-ul oficial al celor de la Viitorul.  

În 2017, publicația britanică Goal.com l-a desemnat pe David Babunski "cel mai inteligent fotbalist din lume". Acesta a spus că obisnuiește să citească mult și chiar a publicat o carte intitulată "Calea ți-o găsești mergând”.

Reclamă

David Babunski a mai evoluat pentru Steaua Roșie Belgrad după ce a plecat din Catalunya. Acesta a ajuns ulterior în Japonia, după care s-a transferat în 2020 la FC Botoșani. La naționala Macedoniei, Babunski a bifat 8 apariții. 250.000 euro este cota sa de piață, conform transfermarkt.

Viitorul își pierde golgheterul

Mircea Rednic are și motive de îngrijorare. Gabi Iancu, golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut, este foarte aproape să părăsească formația patronată de Gică Hagi.

"Lipsește Iancu din lot, dar la el e o problemă medicală combinată cu o mică ofertă, am vrut să-l și protejez puțin. Sunt șanse să plece săptămâna viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt îngrijorat că trebuie să găsim înlocuitor. Nu e nimic sigur, dar e o discuție avansată. Din ce țară țară? Din România”, a anunţat Mircea Rednic înaintea partidei cu Hermannstadt.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și