Închide meniul

Hagi și Popescu, gata de un nou tun financiar! Ce tânăr de mare ”Viitor” are șanse să ajungă la Galatasaray. Reacția ”Baciului”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 31 decembrie 2020, 12:33

Hagi și Popescu, gata de un nou tun financiar! Ce tânăr de mare ”Viitor” are șanse să ajungă la Galatasaray. Reacția ”Baciului”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mijlocașul Roberto Mălăele, de la Viitorul, ar fi pe lista celor de la Galatasaray

În plus, ”Baciul” a declarat că nu este de părere că tânărul de doar 17 ani, care nu a apucat să debuteze nici măcar în Liga 1, ar fi pregătit pentru cerințele unei echipe de nivelul lui Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: ”Suntem în discuții pentru mai mulți fotbaliști”

”Suntem în discuții pentru mai mulți fotbaliști de la noi cu echipe din Europa. În cazul lui Roberto Mălăele, vă spun sincer că deocamdată nu există nimic oficial din partea celor de la Galatasaray. Viitorul nu a primit nicio ofertă momentan. Avem o generație 2003 excepțională, iar el este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai acestei generații.

Nu știu dacă el este pregătit în această clipă să se transfere și să joace la un club de talia celor de la Galatasaray. Asta rămâne de văzut. Fiecare echipă are strategia ei. Unele cluburi riscă și investesc sume importante în fotbaliști foarte tineri. 

Apoi, speră ca ei să confirme. Este o modalitate de a plăti mai puțin pe jucători foarte talentați, dar implică și o doză de risc”, a declarat președintele Viitorului într-un interviu pentru ProSport.

Reclamă

Presa turcă a anunțat interesul lui Galatasaray pentru Roberto Mălăele

Conform presei din Turcia, Galata s-ar fi interesat deja de serviciile tânărului Mălăele, iar Șukru Hanedar, directorul sportiv al clubului, ar urma să ajungă în România în decursul săptămânii viitoare.

Contractul tânărului care a intrat în Academia Hagi în 2016 expiră în 2023, iar aceeași sursă raportează că formația constănțeană ar vrea o jumătate de milion de euro în schimbul său.

Roberto Mălăele a fost integralist la toate loturile naționale U15, U16 și U17 și face parte din generația 2003 crescută de cei de la Viitorul, an extrem de lăudat atât de Gică Hagi cât și de Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și