Închide meniul

Hai cu Bale la Botoșani! Tottenham îl aduce înapoi în Anglia pe legendarul său atacant. Ce alți jucători mai ia Mourinho de la Real Madrid

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 17 septembrie 2020, 5:23

Hai cu Bale la Botoșani! Tottenham îl aduce înapoi în Anglia pe legendarul său atacant. Ce alți jucători mai ia Mourinho de la Real Madrid

profimediaimages

Gareth Bale în timpul meciului dintre Țara Galilor și Ungaria

Englezii de la Daily Mail anunță că Tottenham a ajuns azi noapte la un acord cu Real Madrid pentru a-l aduce pe Gareth Bale înapoi pe White Hart Lane, de unde a plecat acum șapte ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicii anunță că Mourinho a fost esențial pentru această înțelegere, mai ales că Tottenham l-a cumpărat și pe fundașul madrilen Sergio Reguilon pentru 27 de milioane de euro.

Gareth Bale poate juca la Botoșani

Astfel, dacă englezii trec de Plovdiv și FC Botoșani îi învinge pe cei de la Shkendija, Bale poate face deplasarea în România împreună cu restul vedetelor lui Mourinho.

Mai mult, se pare că galezul nu va trebui să renunțe la salariul său exorbitant, deoarece costul va fi împărțit între cele două cluburi. 

Gareth Bale se întoarce în tricoul nord-londonezilor după o absență de șapte ani și un transfer-record la acea vreme la Real Madrid pentru 90 de milioane de euro.

Reclamă

Real nu va primi niciun jucător la schimb, chiar dacă vedeta Dele Alli nu a făcut deplasarea la Plovdiv pentru meciul din această seară din Europa League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și