Închide meniul
Video

„HAI, ROMÂNIA! ÎN FIECARE ZI!” Răzvan Marin, cel mai fericit român printre italieni. „Suntem un popor mândru!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 decembrie 2021, 20:49 / Actualizat: 10 noiembrie 2023, 16:10

Răzvan Marin e mândru că e român

AS.ro

  • Răzvan Marin, cel mai fericit român printre italieni.
  • Dialog special cu tatăl său, Petre Marin, de 1 decembrie

Răzvan Marin, cel mai fericit român printre italieni. „Suntem un popor mândru!” Prin binoclul aflat în cel mai înalt loc de la Cagliari, se vede bine și viitorul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin crede într-o națională mai bună, într-o țara mai bună. De un an și jumătate, Răzvan Marin trăiește printre italieni, în frumoasa Sardinia, și se mândrește ca e român.

„Mă bucur că pot să reprezint Romania în străinătate! Cred că suntem un popor mândru și românii sunt foarte inteligenți”, a spus Răzvan Marin, pentru Antena Sport.

Reclamă

Răzvan Marin, cel mai fericit român printre italieni. „Suntem un popor mândru!”

Tatal său, Petre Marin, a jucat meciuri mari, pe stadioane mari. Iar fiul Răzvan Marin duce povestea mai departe. Și vrea sa-l întreacă. La națională a facut-o deja. La 25 de ani, Răzvan Marin are de patru ori mai multe meciuri la naționala decat tatăl său! Primul meci pentru România mare l-a jucat la 20 de ani!

„Trebuie să faceti treabă bună si la echipa națională. Îmi amintesc când ai debutat și cu gol în meciul cu Armenia, la fel de mândri am fost și când ai purtat banderola de căpitan. Sunteti copii foarte talentati!”, a spus Petre Marin, prin videocall.

Reclamă

„Și noi avem încredere, tată! Vorbeam și cu Ianis și ziceam că trebuie să ne calificăm la turnee finale că avem generație bună și merităm treaba asta”, a spus și Răzvan Marin

Pentru Răzvan Marin, emoțiile și trăirile de la meciurile României nu se compară cu nimic.

E o emoție foarte puternică! Simțeam că mi se zbârlește pielea pe mine. Nu știu dacă cineva ar putea să le explice în cuvinte”, a mai spus Răzvan Marin.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin vrea să se întoarcă în România

Visul lui Răzvan Marin e sa își facă un nume în fotbalul mare. A pornit de lângă Hagi, a ajuns la Standard Liege, apoi la Ajax, iar acum joaca meci de meci la Cagliari, într-unul dintre cele mai tari campionate ale lumii, cel al Italiei. Dar vrea mai mult.

„Bineînțeles că mi-aș dori să ajung la o echipă puternică!”, a mai spus Răzvan Marin.

Italienii sunt încântați de Răzvan Marin și îl opresc pe stradă, la Cagliari, dar visul său e sa se întoarcă în România. Și să găsească o țară mai bună!

„Cred că majoritatea românilor care se afla în străinătate și-ar dori să se întoarcă acasă pentru că acasă e acasă. Cred că am devenit o țară liberă și fiecare om se simte liber. Cred că ar trebui să ne dezvoltăm mai mult partea de infrastructură, chiar și turismul”, a mai spus Răzvan Marin.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri
Serie A • 1 feb., 18:23
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale
Răzvan Marin a fost comparat ironic cu Roberto Carlos, după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus
Serie A • 28 ian., 10:13
Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus: „Parcă e o clonă”
Răzvan Marin, în timpul meciului Empoli - Monza
Serie A • 21 ian., 18:30
Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza
Petre Marin, în timpul unui interviu
Liga 1 • 28 dec., 13:19
Petre Marin a analizat şansele la titlu ale lui FCSB! Ce sfat i-a dat lui Darius Olaru în perioada de mercato