Închide meniul

”Hala, David Alaba!” Fundașul lui Bayern este în drum spre Real Madrid. Ce salariu uriaș cere austriacul

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 noiembrie 2020, 8:58

”Hala, David Alaba!” Fundașul lui Bayern este în drum spre Real Madrid. Ce salariu uriaș cere austriacul

profimediaimages

David Alaba nu mai este dorit la Bayern după vara lui 2021, când îi expiră contractul

Cum înțelegerea cu germanii expiră în vara anului viitor, Alaba este liber să aibă discuții cu alte cluburi încă din luna ianuarie. Pini Zahavi, agentul jucătorului austriac, are contacte foarte bune la Real Madrid și se pare că încearcă să îl ducă pe Alaba pe Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singura problemă în calea mutării pare să fie suma pe care David Alaba ar vrea să o incaseze de la spanioli. Ținând cont că ar veni la Real Madrid liber de contract, se pare că acesta ar cere aproximativ 20 de milioane de euro pe sezon, scriu cei de la Marca.

Suma este uriașă, iar clubul din capitala Spaniei nu ar fi dispus să o ofere acum, ținând cont de impactul financiar provocat de pandemia de coronovirus. 

David Alaba, în conflict cu Bayern

Se pare că fotbalistul austriac ar fi fost înfuriat și de atitudinea șefilor de la Bayern, mai ales după ce președintele Uli Hoeness a declarat că Alaba ar fi interesat doar de bani și cere un salariu urias, 25 de milioane de euro pe an.

Un caricaturist extrem de cunoscut, Omar Momani, a ilustrat negocierile dintre David Alaba și Bayern Munchen într-un mod extrem de umoristic. 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Alaba described Bayern's call to ask him if he'd want to be involved in a swap deal as 'a slap in the face' . ديفيد الابا وصف طلب بايرن ميونخ بادراجه في صفقة مبادلة بصفعة على الوجه #Alaba #DavidAlaba #FCBayern #BayernMunchen #Bundesliga #FootballCartoons #OmarMomani
O postare distribuită de Omar Momani (@omarmomani) pe

Jucătorul austriac a declarat recent că s-a simțit ca și cum a luat o palmă peste față de la clubul bavarez în timpul discuțiilor

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și