Închide meniul

Haos în naţionala Spaniei. Sergio Busquets, testat pozitiv cu Covid-19 în cantonamentul „La Roja”. Au fost chemaţi din vacanţă jucătorii U21!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iunie 2021, 0:24

Haos în naţionala Spaniei. Sergio Busquets, testat pozitiv cu Covid-19 în cantonamentul „La Roja. Au fost chemaţi din vacanţă jucătorii U21!

Profimediaimages

Sergio Busquets, testat pozitiv cu Covid-19 în cantonamentul Spaniei

Este haos total în lotul campioanei Europene din 2012. Mijlocaşul Barcelonei a fost depistat cu Covid-19 şi a dat peste cap tot programul reprezentativei conduse de Luis Enrique.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Busquets, testat pozitiv cu Covid-19 în cantonamentul naţionalei Spaniei

RFEF regretă să anunțe că căpitanul Sergio Busquets a fost testat pozitiv în ultima testare PCR care a fost efectuată în cantonamentul echipei naționale din Las Rozas. Celelalte rezultate făcute de jucători au fost negative.

Serviciile medicale ale Federației au adoptat toate măsurile necesare într-un asemenea caz, în conformitate cu protocoalele stabilite atât de Ministerul Sănătății, cât și de UEFA, astfel încât fotbalistul a abandonat cantonamentul într-o ambulanţă.

Contacţii direcţi ai jucătorului vor rămâne izolaţi pentru prevenirea răspândirea virusului în cantonamenttul echipei naționale și vor fi activate rutine de antrenament personalizate, menținând izolarea, pentru a continua cu pregătirea pentru EURO 2020.

Jucătorii Spaniei U21, convocaţi de urgenţă

Măsurile sportive corespunzătoare vor fi evaluate, în curând, în funcție de evoluția căpitanului echipei naționale.

Reclamă

În ceea ce privește al doilea meci amical împotriva Lituaniei, acesta va avea loc sub conducerea lui Luis De la Fuente și vor fi aduşi jucătorii echipei naționale Under 21.

RFEF va rambursa integral suma biletului tuturor celor care îşi doresc asta„, se anunţă în comunicatul Federaţiei Spaniole de Fotbal.

Jucătorii naţionalei de tineret erau în vacanţă, dar au fost convocaţi de urgenţă pentru amicalul cu Lituania care este programat marţi, pe stadionul din Leganes.

Reclamă 4 / 0/3

Spania este în grupa E la EURO 2020 şi se va lupta pentru calificare cu Suedia, Polonia şi Slovacia. Sergio Busquets are şanse mici să mai revină în lot, dar există riscul ca mai mulţi jucători de bază să nu poată evolua la turneul final.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și