Închide meniul

Haos la Dinamo! Mulţescu vrea să plece după a 10-a etapă la rând fără victorie. "Mă simt inutil". Acuzaţii dure pentru petrecăreţi. "Ăştia nu sunt sănătoşi la cap!"

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 20:45

Haos la Dinamo! Mulţescu vrea să plece după a 10-a etapă la rând fără victorie. "Mă simt inutil". Acuzaţii dure pentru petrecăreţi. "Ăştia nu sunt sănătoşi la cap!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gheorghe Mulţescu a anunţat că vrea să demisioneze după Dinamo-Clinceni 1-3

  • Dinamo - Clinceni 1-3
  • Cine ar putea să îi ia locul lui Mulțescu

Dinamo a încheiat sezonul regular cu al patrulea eşec la rând. "Câinii" nu au mai câştigat de 10 etape, în care au obţinut doar 2 puncte, şi ar putea intra în play-out de pe penultimul loc! Cu toate acestea, mai mulţi jucători au petrecut la ziua lui Ricardo Grigore. Acesta a fost atacat de fani, dar nu a scăpat nici de reproşurile lui Mulţescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu, despre petrecăreţii lui Dinamo: "Nu sunt în regulă aceste lucruri"

"Nu sunt în regulă aceste lucruri cu două zile înaintea unui meci. Astăzi am aflat. Sunt câteva lucruri care nu sunt în regulă. Trebuie să le analizăm şi să luăm cea mai bună decizie", a declarat Mulţescu, potrivit digisport.ro, după Dinamo-Clinceni 1-3.

Florin Prunea i-a făcut praf pe petrecăreţii lui Dinamo. "E posibil să vă bateţi joc de un om care a făcut istorie pentru Dinamo?! Chiar să fie atât de inconştienţi?! Cum e posibil cu două zile înainte de meci să participi la petrecere. Lasă situaţia în care e Dinamo, dar în situaţia în care suntem în pandemie. Ăştia nu sunt sănătoşi la cap!", a spus Prunea, potrivit aceleiaşi surse.

Reclamă

Gigi Mulţescu vrea să demisioneze: "Nu cred că mai am putere să merg mai departe"

Mulţescu a fost dezamăgit şi de ce a văzut pe teren în meciul cu Clinceni, în care Dinamo a luat trei goluri în primele 17 minute, dintre care unul direct din corner.

"Sunt foarte dezamăgit de câțiva jucători. Am făcut niște schimbări, s-au mai așezat lucrurile, dar fără execuții ce să faci? Dar mă consider eu principalul vinovat. Meciul de la Cluj a contat foarte mult (n.r. 0-1)", a declarat Mulţescu.

Reclamă

Poreclit "Smurdul", cel care a salvat-o pe Dinamo sezonul trecut nu se simte în stare să continue în "Ştefan cel Mare", după mai puțin de o lună de la revenirea pe banca tehnică.

"În momentul de față mă pun la dispoziția conducerii. Nu cred că mai am putere să merg mai departe. Acum mă gândesc să mă pun la dispoziție, să văd ce doresc ei. Trăiesc o senzație de… nu găsesc cuvintele! Nu mă mai simt util. Poate nu fac eu ce trebuie. M-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum e ciudat! Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar e foarte greu. Poate că m-am supraevaluat când am acceptat să vin", a spus Mulţescu, aproape cu ochii în lacrimi.

Mircea Rednic, demis de la Viitorul, și Florin Bratu sunt numele aflate pe lista lui Dinamo. Mulțescu spune că nu a fost deranjat de zvonurile aducerii lui Rednic. "E prietenul meu", a spus tehnicianul în vârstă de 69 de ani. În premieră, vor fi doar 9 etape în play-out, iar Mulțescu atrage atenția că nu mai e timp de alți pași greșiți. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”