Închide meniul

Harlem Gnohere are cu ce se mândri: "Am jucat la cele mai mari cluburi din România!" "Bizonul", la un pas să îmbrace tricoul României: "Puteam să fiu convocat"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2021, 14:01 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:27

Harlem Gnohere are cu ce se mândri: "Am jucat la cele mai mari cluburi din România!" "Bizonul", la un pas să îmbrace tricoul României: "Puteam să fiu convocat"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Harlem Gnohere se mândreşte cu perioada petrecută la FCSB şi Dinamo

Aventura lui Gnohere în România a început la Dinamo. Francezul a fost adus liber de contract de la Mons şi a petrecut doi ani în Ştefan cel Mare, în care a reuşit 24 de goluri în 59 de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Auzisem de Dinamo. Ştiu că au jucat în cupele europene de multe ori şi că au câştigat multe titluri. În realitate, nu ştiam unde a ajuns clubul. Nu ştiam ce mă aştepta, iar antrenorul mi-a spus că este un club uriaş care are suporteri în spate.

Nu mă aşteptam să fie atât de mulţi fani la meciuri. Când am ajuns la Dinamo am avut un salariu mic şi am semnat pe doi ani", a declarat Gnohere pentru Onezmondial.com.

Gnohere nu s-a gândit la bani când a semnat cu FCSB

După experienţa de la Dinamo, atacantul a ajuns la rivala FCSB. Harlem Gnohere a plecat vara trecută de la clubul lui Gigi Becali. "Bizonul" susţinea că nu a fost respectat, în ultima lună de contract. În cele 115 meciuri la FCSB, acesta a reuşit 51 de goluri și 6 pase decisive.

"Nu m-am gândit la bani când am semnat cu Steaua. Este un club mare şi m-am gândit că pot juca în cupele europene. Am evoluat în preliminariile UCL, am înscris în Europa League.

Reclamă

Totul a mers bine. Aventura mea s-a încheiat din cauza COVID-19. Ei credeau că mai am şase luni de contract, dar mai aveam un an. Am reziliat pe cale amiabilă", a mai spus Gnohere.

Gnohere, la un pas să îmbrace tricoul României

"Bizonul" a dezvăluit că a fost la un pas să joace pentru echipa naţională a României. Francezul nu a obţinut cetăţenia română, însă i s-a transmis că poate fi convocat. 

"Am jucat la cele mai mari cluburi din România şi am fost aproape să îmbrac tricoul naţionalei. Nu am luat cetăţenia rămână, dar selecţionerul spunea că pot fi convocat. Mi-a umplut sufletul de bucurie şi eram pregătit", a încheiat francezul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și