Închide meniul

”Haterii de serviciu!” Mihai Stoica răspunde contestatarilor FCSB și continuă să atace arbitrajul din Liga 1

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 27 octombrie 2020, 12:28

”Haterii de serviciu!” Mihai Stoica răspunde contestatarilor FCSB și continuă să atace arbitrajul din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica în timpul unei conferințe de presă

Oficialul a făcut anumite aluzii referitoare la arbitrajul favorabil campioanei CFR Cluj și i-a atacat pe cei care contestă rezultatele din ultima vreme ale FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, atac la arbitrajul din Liga 1

”În rest, normalitate. Noi la 1-0 pt Voluntari am avut penalty refuzat, Voluntari la 0-1 cu CFR (min 83) a avut penalty refuzat. Noi am făcut 0 puncte în meciul acela, Voluntari a făcut 0 puncte în meciul celălalt”, a răbufnit Mihai Stoica.

Managerul general al FCSB a părut să indice că arbitrii din Liga 1 urmăresc să o ajute pe campioana CFR Cluj. Cele două formații sunt la egalitate de puncte în acest moment pe locurile 2 și 3, dar bucureștenii au un golaveraj superior în acest moment.

Mihai Stoica: ”Haterii critică orice se întâmplă la FCSB”

În plus, oficialul FCSB nu a uitat să îi atace pe cei pe care i-a numit ”haterii de serviciu”, argumentând că aceștia au întotdeauna ceva de criticat la adresa formației patronate de Gigi Becali.

Reclamă

”Nu știu ce mă satisface mai mult, faptul că – fără Filip, Nedelcu, Olaru, Coman – am reușit 3 victorii consecutive, sau faptul că – indiferent de evoluții sau rezultate – haterii de serviciu critică orice se întâmplă la noi. 

De ce nu joacă mai mult un jucător, de ce nu joacă mai puțin altul etc. Urmează probabil să li se reproșeze jucătorilor că au marcat ori prea târziu, ori prea devreme etc șamd…”, a tunat Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și