Închide meniul

”Haterii de serviciu!” Mihai Stoica răspunde contestatarilor FCSB și continuă să atace arbitrajul din Liga 1

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 27 octombrie 2020, 12:28

”Haterii de serviciu!” Mihai Stoica răspunde contestatarilor FCSB și continuă să atace arbitrajul din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica în timpul unei conferințe de presă

Oficialul a făcut anumite aluzii referitoare la arbitrajul favorabil campioanei CFR Cluj și i-a atacat pe cei care contestă rezultatele din ultima vreme ale FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, atac la arbitrajul din Liga 1

”În rest, normalitate. Noi la 1-0 pt Voluntari am avut penalty refuzat, Voluntari la 0-1 cu CFR (min 83) a avut penalty refuzat. Noi am făcut 0 puncte în meciul acela, Voluntari a făcut 0 puncte în meciul celălalt”, a răbufnit Mihai Stoica.

Managerul general al FCSB a părut să indice că arbitrii din Liga 1 urmăresc să o ajute pe campioana CFR Cluj. Cele două formații sunt la egalitate de puncte în acest moment pe locurile 2 și 3, dar bucureștenii au un golaveraj superior în acest moment.

Mihai Stoica: ”Haterii critică orice se întâmplă la FCSB”

În plus, oficialul FCSB nu a uitat să îi atace pe cei pe care i-a numit ”haterii de serviciu”, argumentând că aceștia au întotdeauna ceva de criticat la adresa formației patronate de Gigi Becali.

Reclamă

”Nu știu ce mă satisface mai mult, faptul că – fără Filip, Nedelcu, Olaru, Coman – am reușit 3 victorii consecutive, sau faptul că – indiferent de evoluții sau rezultate – haterii de serviciu critică orice se întâmplă la noi. 

De ce nu joacă mai mult un jucător, de ce nu joacă mai puțin altul etc. Urmează probabil să li se reproșeze jucătorilor că au marcat ori prea târziu, ori prea devreme etc șamd…”, a tunat Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și