Închide meniul

Helmut Duckadam a anunţat că renunţă la politică, dar a acceptat propunerea primarului din Clinceni. "Era nevoie de imagine"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2020, 13:58

Helmut Duckadam a anunţat că renunţă la politică, dar a acceptat propunerea primarului din Clinceni. "Era nevoie de imagine"

Prima reacţie a lui Helmut Duckadam

Facebook Helmut Duckadam

"Eroul de la Sevilla" a acceptat iniţial postul de consilier pe probleme de sport a preşedintelui Senatului României. La nicio săptămână după ce a bătut palma cu Robert Cazanciuc, Duckadam a bătut în retragere. Nemulţumit de criticile care i s-au adus, a decis să renunţe la post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un liceu va purta numele lui Helmut Duckadam

Duckadam a fost abordat şi de primarul Clinceniului. Acesta i-a propus ca Liceul Sportiv din localitate să îi poarte numele. Fostul preşedinte de imagine de la FCSB a acceptat această variantă.

Am avut o discuție preliminară cu domnul Duckadam în acest sens și am acceptul dânsului. Vom avea un Consiliu de Administrație la nivel de școală, după care vom da o decizie oficială. Ne-am gândit că avem nevoie de imagine și la un nume de mare rezonanță în fotbalul românesc. Iar Duckadam este. Am stabilit o întâlnire cu dânsul și am primit acceptul dânsului", a declarat primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, pentru GSP.

Helmut Duckadam şi-a motivat pe Facebook alegerea de a renunţa la postul de consilier, care i-a fost oferit în urmă cu câteva zile.

"Cata rautate si invidie! Pentru mine, era o onoare si mandrie sa fiu consilierul pe probleme de sport a Presedintelui Senatului Romaniei. Că in acest moment, Presedinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, caruia doresc sa-i multumesc si pe aceasta cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna.

Reclamă

Stiam ca mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut ca, daca voi veni cu proiecte bune pentru sportul romanesc, poate si viitorul presedinte al Senatului va apela in continuare la serviciile mele.

Din pacate, invidia si rautatea unora, m-au facut sa renunt la aceasta functie. Voi ramane in continuare consecvent principiilor mele si nu voi mai activa in fotbal sau politica. Viata merge inainte, sa fim sanatosi!", este postarea lui Duckadam.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și