Închide meniul

Helmut Duckadam va fi prezent la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea: „Nu voi fi suporterul CSA Steaua!” + „Eroul de la Sevilla”, întâlnire de gradul zero în vacanţă: „Am sperat, dar nu am crezut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2021, 21:20

Helmut Duckadam va fi prezent la inaugurarea „bijuteriei din Ghencea: „Nu voi fi suporterul CSA Steaua! + „Eroul de la Sevilla, întâlnire de gradul zero în vacanţă: „Am sperat, dar nu am crezut!

Helmut Duckadam

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„Eroul de la Sevilla” susţine că va fi prezent în Ghencea în calitate de spectator neutru. Duckadam abia aşteaptă să se vadă din nou cu foştii colegi de la Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam va fi prezent la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea

„Am primit invitație din partea celor de la CSA Steaua. Voi merge la meci, normal! Mă bucură că la eveniment vor participa și colegii mei de la Steaua. Abia aștept să mă văd cu ei. De fiecare dată când se ivesc astfel de ocazii și pot merge, o fac cu mare plăcere.

Știu că din cauza părerilor mele, am fost condamnat de unii dintre fani. E dreptul lor, așa cum e și dreptul meu de a spune ce cred cu adevărat. Nu voi fi suporterul CSA Steaua în amicalul cu OFK Belgrad. De altfel, eu nu sunt un suporter ale vreunei echipe de oriunde. Merg la aces joc pentru a mă vedea cu foștii colegi și pentru a urmări o partidă de fotbal. Mă bucur că am fost invitat”, a spus Duckadam pentru playsport.ro.

Helmut Dukadam, întâlnire de gradul zero cu urşii

Înainte să meargă în Ghencea la CSA Steaua – OFK Belgrad, Duckadam a avut o întâlnire de gradul zero cu… urşii. „Eroul de la Sevilla” se afla la Lacul Sfânta Ana, alături de familie.

„Am sperat, dar nu am crezut să şi vedem urşi”, a scris Duckadam pe Facebook.

Reclamă

Steaua a scos la vânzare biletele pentru meciul istoric de inaugurare a noului Ghencea. Cât costă şi programul caselor

Steaua a pus în vănzare biletele pentru primul meci ce se va desfăşura pe noul Ghencea. Preţul tichetelor pentru amicalul cu OFK Belgrad, de pe 7 iulie, este cuprins între 15 şi 40 de lei. De asemenea, fanii pot cumpăra şi bilete virtuale, în valoare de 10 lei.

„7 iulie 2021, o zi istorică pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Odată cu meciul prin care arena Steaua se va inaugura, vom avea ocazia de a sărbători împreună cu suporterii și iubitorii clubului roș-albastru, 74 de ani de istorie dar și 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

Reclamă 4 / 0/3

La 47 de ani distanță, echipa de fotbal care a inaugurat vechiul stadion Steaua, reintră pe teren, de această dată într-o arenă nouă, strălucitoare, o arenă a secolului XXI! Inaugurarea noului stadion a clubului militar, va avea loc miercuri, 7 iulie 2021, ora 19.15, printr-un meci de fotbal ce rescrie istoria, în compania echipei OFK BELGRAD”, se arată într-un comunicat emis de csasteaua.ro.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și