Închide meniul

Hermannstadt – Chindia 1-1 | Echipa lui Emil Săndoi, pe loc de play-off, după opt meciuri fără eşec: "Obiectivul nostru? Salvarea de la retrogradare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 17:16

Hermannstadt – Chindia 1-1 | Echipa lui Emil Săndoi, pe loc de play-off, după opt meciuri fără eşec: "Obiectivul nostru? Salvarea de la retrogradare"

Mediafax Foto / Lucian Danciu via Hepta

Hermannstadt şi Chindia au terminat la egalitate, 1-1, în Liga 1

Chindia a fost condusă cu 1-0 pe terenul lui Hermannstadt. Karanovic a marcat pentru gazde în minutul 18, dar Căpuşă a stabilit scorul final, în minutul 50.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia, opt meciuri la rând fără eşec, dar Emil Săndoi încă se teme de retrogradare

Chindia este pe locul şase, ultimul care duce în play-off, cu patru puncte avans faţă de Botoşani. Echipa antrenată de Emil Săndoi este neînvinsă în ultimele opt etape, în care are cinci egaluri. 

"Ne-am trezit puțin la viață în a doua repriză. Am înscris, am pasat mai bine, am avut și ocazii să câștigăm. Dar, până la urmă, e un rezultat echitabil astăzi. 

Obiectivul nostru? Rămâne salvarea de la retrogradare, până la finalul sezonului regulat. Vrem să scoatem cât se poate de la fiecare meci. Azi nu am luat decât un singur punct, sperăm să luăm mai multe în jocurile următoare", a spus Emil Săndoi pentru Digi Sport.

Liviu Ciobotariu: "Dennis Man va avea evoluţii foarte bune în Serie A"

Antrenorul Chindiei a vorbit şi despre transferul lui Dennis Man la Parma.

Reclamă

"Dennis Man are calități incredibile, pe care le-a demonstrat în campionatul nostru. Sper să o facă și în Serie A. Va avea nevoie de o perioadă de adaptare, pentru că fotbalul italian este complicat, tacticizat. Dar, în rest, e fotbalistul de la noi cu niște calități incredibile. Sper să aibă succes acolo", a mai spui Emil Săndoi.

Şi Liviu Ciobotariu s-a bucurat pentru Dennis Man, despre care crede că se va descurca şi în Serie A.

"Dennis Man a făcut o alegere foarte bună, e cel mai scump transfer din România în străinătate, e un jucător care mie îmi place foarte mult, merită valoarea transferului, va avea evoluții foarte bune în Italia", a spus şi antrenorul lui Hermannstadt, Liviu Ciobotariu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și