Închide meniul

Hervin Ongenda, ofertă uriaşă! "E un geniu! Printre cei mai buni pe care i-am văzut"

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 9:11

Hervin Ongenda, ofertă uriaşă! "E un geniu! Printre cei mai buni pe care i-am văzut"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

  • Ongenda are 25 de ani
  • El a jucat la PSG

Marius Croitoru îl laudă pe Ongenda şi spune că francezul este un geniu, dar recunoaşte că acesta este şi foarte capricios. Botoşani a refuzat o ofertă de un milion de euro pentru fotbalistul în vârstă de 25 de ani, a mai susţinut Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru, despre Hervin Ongenda: "El e un geniu, din punctul meu de vedere"

Transferul a picat pentru că Ongenda a vrut să rămână în Liga 1, la Botoşani.

"Când este în formă și vrea să joace, te face să rămâi blocat! Sunt foarte mulțumit de el. E greu să-i facă față cineva atunci când evoluează bine. 

Reclamă

Geniile sunt capricioase, da. El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Are momente când e incredibil, și la antrenamente și la meciuri. Am avut o ofertă în jur de un milion de euro pentru el, recent, dar n-a vrut să plece”, a spus Marius Croitoru, pentru gsp.

Ongenda, crescut de PSG

Ongenda a crescut la juniorii lui PSG. El a jucat timp de cinci ani pentru parizieni. A adunat 11 meciuri şi 1 gol, în Ligue 1, pentru prima echipă a lui PSG.

Reclamă

A mai trecut pe la Bastia, Zwolle şi Murcia, înainte să semneze cu Botoşani în 2018. A lipsit de la gruparea din Moldova pentru o scurtă experienţă la Chievo.

Şi şeful lui Botoşani, Valeriu Iftime, este fanul lui Ongenda."Hervin Ongenda e genial. Ştie fotbal, are toate calităţile unui playmaker. Ongenda e următorul jucător pe care l-aş da la FCSB. După ce pleacă Moruţan, trebuie să vină Ongenda, dacă vrea să joace la FCSB. Moruţan poate să fie un fel de Ongenda, dacă munceşte mult. E mai talentat Ongenda decât Moruţan", a declarat Iftime pentru Look Plus.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:17
„Va fi mare dezamăgire dacă nu ne calificăm!” Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani
Liga 1 • 1 mart., 12:44
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani: „Suntem în fundul gropii. Corabia mea se scufundă”
Hermannstadt - FC Botoşani 2-0. Echipa lui Iftime rămâne pe ultimul loc în Liga 1
Liga 1 • 28 ian., 16:36
Hermannstadt – FC Botoşani 2-0. Echipa lui Iftime rămâne pe ultimul loc în Liga 1, în timp ce sibienii se apropie de play-off
FC Botoșani - CFR Cluj 1-0
Liga 1 • 21 ian., 16:55
Botoşani – CFR Cluj 1-0! Surpriză în Moldova și rezultat perfect pentru FCSB
Liga 1 • 10 ian., 17:02
Fotbalistul cu care Mihai Stoica are o relaţie specială a vorbit despre oferta din partea FCSB! Decizia pe care a luat-o