Închide meniul

I-a înjurat jucătorii, dar Gigi Becali îl ajută cu medicamente! Patronul de la FCSB, gest de solidaritate față de un antrenor din Liga 1 infectat cu Covid-19

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 17:01

I-a înjurat jucătorii, dar Gigi Becali îl ajută cu medicamente! Patronul de la FCSB, gest de solidaritate față de un antrenor din Liga 1 infectat cu Covid-19

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Leo Grozavu a fost acuzat de antrenorul "roş-albaştrilor", Toni Petrea, că l-a înjurat pe Vali Crețu la pauza meciului dintre FCSB și Sepsi din ultima etapă a Ligii 1 din 2020. Gigi Becali a uitat însă de rivalități  și a sărit în ajutorul antrenorului lui Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Grozavu, infectat cu Covid-19, ajutat de Gigi Becali

"Nu mă simt bine deloc. Cred că am toate simptomele, nu am scăpat niciunul. Mă doare tot corpul, nu am gust și nici miros, fac temperatură. Îi multumesc domnului Becali că mi-a oferit completarea acelui medicament de care toată lumea spune că e foarte bun. Eu am luat tot ce mi-a prescris medicul, inclusiv medicamentul acela, dar deocamdată nu e nicio îmbunatățire. Mai aștept câteva zile și e posibil să mă duc la spital", a spus Grozavu pentru gsp.ro.

Leo Grozavu a ratat primul meci din acest an al echipei sale din cauza contactării virusului. Sepsi a scos o remiză albă de pe terenul Craiovei.

Leo Grozavu, scandal cu Vali Crețu

”Creţu a avut nişte cuvinte nelalocul lor în timpul jocului şi eu la pauză i-am spus nişte lucruri. Şi el spune la pauză nişte lucruri. Şi după a spus că pentru cuvinte jignitoare. De aia mi-a dat cartonaş galben. Ca să mă potolească.

A rămas cu o ură de nedescris împotriva noastră. A fost şi jucătorul meu. Mai ales când era la Mediaş, a venit şi s-a plâns că el nu mai vrea să stea şi să îl ajut să plece.

Reclamă

Pentru asta vine şi înjură. E problema lui. Astea sunt ironii. Nu am treabă, nu intru în dispută cu adversarul", a spus Leo Grozavu despre scandalul cu Vali Crețu din finalul anului trecut. 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și