Închide meniul

Ianis Hagi a făcut o comparaţie incredibilă. "Steven Gerrard este la fel ca tata. Sunt identici!". Cum şi-a motivat declaraţia surprinzătoare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 mai 2020, 18:39

Ianis Hagi a făcut o comparaţie incredibilă. "Steven Gerrard este la fel ca tata. Sunt identici!". Cum şi-a motivat declaraţia surprinzătoare

Profimediaimages

Ianis Hagi l-a comparat pe Steven Gerrard cu Gheorghe Hagi

Jucătorul de 21 de ani nu s-a ferit să îl compare pe Gerrard cu tatăl său, care a scris istorie alături de Generaţia de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, dezvăluiri despre Steven Gerrard

"Sunt identici. Mentalitatea în care Gerrard trăieşte şi pe care am simţit-o din primul moment în care m-am întâlnit cu el, sunt aceleaşi discuţii şi aceleaşi aşteptări pe care le are şi tata. Şi nu neapărat de la mine, aşteptări ca antrenor. Tata crea presiune la Viitorul şi el crează presiune în vestiar. Ce aşteptări are tata, aceleaşi aşteptări le are şi Gerrard" a spus Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

Nu Steven Gerrard îi dă bătăi de cap lui Ianis. Internaţionalul român are nevoie de translator pentru a se înţelege cu magazionerul clubului.

Am probleme cu engleza scoţienilor. Avem magazionerul care e de 30 şi ceva de ani acolo, a prins şi meciurile cu Steaua, de când era tata jucător. Nu înțeleg nimic…

E prietenul meu, îl iubesc, mereu stau cu el de vorbă, dar trebuie să fie şi celălalt magazioner ca să ne înţelegem, altfel nu mă înțeleg cu el. Dacă nu eşti scoţian nu ai nicio şansă”, a mai declarat Ianis Hagi.

Reclamă

Gică Popescu susţine că Viitorul a păstrat un procent de 10% din diferenţa dintre transferul de la Viitorul la Genk şi cel ulterior. Ţinând cont că belgienii au plătit 4 milioane pentru Hagi, pe care l-au vândut cu 3.7 milioane de euro la Rangers, Viitorul nu va mai primi niciun ban.

Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie.Campionatul a fost oprit definitiv, din cauza pandemiei, iar Celtic a primit titlul de campioană.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis tocmai a fost transferat de Rangers
  • Mijlocaşul de 21 de ani a înscris un singur gol în campionatul Scoţiei
  • Steven Gerrard o antrenează pe Rangers din 2018

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Rapid 2-2! Intrat la pauză, Alex Băluţă a restabilit egalitatea. Nebunie pe Arena Naţională! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și