Închide meniul
Foto

Ianis Hagi a primit medalia de campion al Scoţiei. Fanii lui Rangers sărbătoresc pe străzi! Au venit cu un sicriu verde la Ibrox

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2021, 17:43

Ianis Hagi a primit medalia de campion al Scoţiei. Fanii lui Rangers sărbătoresc pe străzi! Au venit cu un sicriu verde la Ibrox

Hepta

Fanii lui Rangers sărbătoresc lângă Ibrox

Imediat după fluierul final s-a declanşat fiesta. Steven Gerrard şi jucătorii săi au primit trofeul şi medaliile de campioni. Neînvinsă în cele 38 de etape, Rangers a cucerit cel de-al 55-lea titlu din istorie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a primit medalia de campion al Scoţiei

Fanii au luat cu asalt străzile din Glasgow, chiar dacă au fost avertizaţi de poliţişti să respecte regulile de distanţare socială. Bucuria câştigării titlului, după o pauză de 10 ani, a fost mult prea mare!

S-au aprins torţe şi fumigene, iar mulţimea de oameni a plecat spre stadionul Ibrox. Un fan a devenit deja celebru după ce s-a urcat pe un stâlp de iluminat.

Ianis Hagi şi coechipierii săi au oprit hegemonia lui Celtic. Ultraşii lui Rangers le-au transmis şi un mesaj necruţător rivalilor. Au venit la stadion cu un sicriu verde, culoare de pe echipamentul lui Celtic.

Reclamă

Forţele de ordine nu le-au dat fanilor voie să se apropie prea mult de Ibrox, anunţă The Sun. Poliţiştii au format un cordon de netrecut şi au tot încercat să disperseze mulţimea, fără succes!

Ianis Hagi a reuşit un assist în Rangers – Aberdeen 4-0

Românul a contribuit la golul de 3-0 marcat de Roofe, în minutul 60. Jucătorii antrenaţi de Steven Gerrard s-au impus în cele din urmă cu 4-0, după reuşita lui Defoe.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ianis Hagi a fost schimbat imediat după ce a ajuns la 12 pase decisive în primul sezon petrecut la Rangers. A fost şi autorul a 7 goluri, iar cota lui de piaţă a „sărit” la 6 milioane de euro.

Rangers îşi asigurase deja câştigarea celui de-al 55-lea titlu din istoria clubului. La finalul victoriei cu Aberdeen, Hagi şi coechipierii săi au primit medaliile de campioni.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și