Închide meniul

Ianis Hagi a vorbit despre viitorul său. „Este pe mâini bune, sunt foarte liniştit”. Ce a spus despre ofertele primite de Rangers!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2021, 22:29

Ianis Hagi a vorbit despre viitorul său. „Este pe mâini bune, sunt foarte liniştit. Ce a spus despre ofertele primite de Rangers!

Profimediaimages

Ianis Hagi a vorbit despre viitorul său

Internaţionalul român este dorit de Sevilla şi Lazio, dar are o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Ianis asigură că stă departe de zvonurile care au apărut şi că impresarii săi se ocupă de un posibil transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a vorbit despre viitorul său. Fiul „Regelui” nu se grăbeşte să plece de la Rangers

Momentan sunt în vacanţă. Sunt fericit pentru că sunt într-un club imens, în care se cere zi de zi să câştigi. Sunt la un club în care poţi să creşti foarte mult, în care să te obişnuieşti cu victoriile şi trofeele. Viitorul meu…cred că cel mai bine e să vorbiţi cu clubul, cu impresarii. Avem un plan construit de când am început să vorbesc cu impresarii.

Sunt foarte liniştit, atât timp cât ştiu că tot ce depinde de mine…să fiu sănătos, să joc bine. Cred că e ceva bun pentru un club ca Rangers, care vrea să crească şi să însemne în Europa ce însemna acum 20-30 de ani.

Viitorul meu este, după părerea mea, în mâini bune. Este de datoria lor să aibă griji de el, cât timp eu performez pe teren„, a declarat Ianis Hagi la digisport.ro.

Ianis Hagi a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment de la Rangers

Fiul „Regelui” a anunţat de ce, în finalul anului trecut, Steven Gerrard l-a lăsat pe bancă în mai multe meciuri ale lui Rangers.

Reclamă

A fost un sezon în care am învăţat foarte mult. Prin noiembrie a fost perioada în care, după 9-10 meciuri a venit momentul în care, după ce am venit de la naţională nu am mai jucat foarte mult. A fost un motiv, nu vreau să intru în detalii. Clar era o chestie în care trebuia să devin mai mult, dar cred că şi cu greşeala aia puteam să joc.

Este un club foarte aproape de jucători. Mereu când cineva are problemă, ei îi ajută. Că este despre fotbal sau viaţa privată. Ştiam că trebuie să schimb ceva la mine, am schimbat. În decembrie mi s-a dat iar oportunitatea, am dat goluri, am dat pase de gol şi am avut un Crăciun fericit. Venise tata şi trebuia să joc bine!

Ştiam că trebuie să mă antrenez, că şansa o să vină. S-a văzut că am fost un jucător important de-a lungul sezonului. Pe teren am avut performanţă, am ajutat echipa şi am avut un sezon bun, de care sunt mândru. Am adus până la urmă campionatul, asta e cel mai important„, a mai spus Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Ianis Hagi, desemnat cel mai bun tânăr jucător din Scoția

Ianis Hagi a vorbit despre viitorul său după ce a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Scoția. Mijlocașul român a făcut cel mai bun sezon la carierei, având cifre incredibile.

Românul a făcut un sezon istoric la Rangers, reușind să câștige titlul de campion făra înfrângere. Ianis a fost o piesă importantă în angrenajul echipei lui Steven Gerrard de-a lungul campaniei.

Pe plan individual, Ianis Hagi are cifre impresionante. Cele 12 assist-uri i-au adus premiul de cel mai bun pasator. În total, Hagi Jr. a contribuit la 18 goluri, având în cont și 7 goluri. Cu așa cifre, Ianis Hagi a câștigat detașat premiul pentru cel mai bun tânăr jucător din Scoția.

Hagi a jucat, în total, 45 de meciuri în toate competițiile. Românul a fost titular și în ultima etapă, 4-0 pentru Rangers împotriva lui Aberdeen, când și-a trecut în cont a 12-a pasă de gol.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și