Închide meniul

Ianis Hagi, criticat de Steven Gerarrd, dar lăudat de presa din Scoţia: "Probabil, cel mai bun jucător al lui Rangers în prima repriză"

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 14:21

Reclamă
Ianis Hagi, criticat de Steven Gerarrd, dar lăudat de presa din Scoţia: "Probabil, cel mai bun jucător al lui Rangers în prima repriză"

Profimediaimages

Ianis Hagi, criticat de Steven Gerrard

Ianis Hagi a jucat doar 55 de minute în meciul pe care Rangers l-a terminat la egalitate, 1-1, contra ultimei clasate din Scoţia. Românul a fost primul înlocuit de Steven Gerarrd.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat de presa din Scoţia: "Înlocuit în mod surprinzător"

Ianis a fost însă lăudat de jurnaliştii scoţieni. El a primit nota 7, cea mai mare acordată pentru jucătorii lui Rangers, în Glasgow Live

"Probabil, cel mai bun jucător al lui Rangers în prima repriză, înlocuit în mod surprinzător în debutul părţii secunde. Încă o prestaţie bună din partea românukui, dar a primit un cartonaş galben", a notat sursa citată.

"A arătat dorinţă de implicare, dar tânărul român nu a reuşit foarte multe. Şi-a arătat frustrarea după ce a încasat un cartonaş galben rapid, înainte de schimbarea din minutul 55", a scris şi The Scotsman.

Ianis Hagi, criticat de Steven Gerrard

În schimb, Steven Gerrard nu s-a ferit să îl critice pe Ianis Hagi imediat după meci, chiar dacă nu i-a pronunţat numele.

Reclamă

"A trebuit să intru puțin în ei la pauză și cred că ne-am descurcat chiar bine în a doua repriză. Cei 3 jucători din ofensivă, pe care ne bazăm să creeze ocazii, să tragă la poartă, să aducă acea magie în joc, nu au fost în meci în prima repriză.

Am fost nevoit să fac o schimbare după prima parte şi să transmit un mesaj jucătorilor", a spus Steven Gerrard, pentru Sky Sports

Ianis Hagi: "Tată meu mi-a spus că banii vin şi pleacă…"

Scoţienii au prezentat astăzi şi două declaraţii de la Ianis Hagi. Una dintre ele se referă la sfatul primit de acesta de la Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

"Tatăl meu mi-a spus că banii vin şi pleacă, dar trofeele vor fi mereu acolo", a spus Ianis Hagi, potrivit Ibrox Chat.

"Mereu mi-am dorit să fiu la un club unde ţi se cere în fiecare zi să câştigi, să fii mai bun, să câştigi trofee", a mai declarat Ianis Hagi pentru Sky Sports Scotland.

Ianis Hagi, cel mai periculos jucător de atac din Scoţia

Ianis Hagi a reuşit trei goluri şi opt pase de gol, în 21 de meciuri de campionat, în acest sezon. El este cel mai periculos jucător de atac al competiţiei. 

Asta spun cifrele unui important site de statistică şi analiză. Rezultatul a fost făcut public de Viitorul, clubul patronat de Gică Hagi. Modern Fitba arată că Ianis Hagi a creat cele mai multe acţiuni periculoase în campionatul Scoţiei.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și