Închide meniul

Ianis Hagi este jucătorul momentului în Scoția, dar nu l-a convins pe Gerrard. Capitolul la care românul nu are rival!

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2020, 8:30

Ianis Hagi este jucătorul momentului în Scoția, dar nu l-a convins pe Gerrard. Capitolul la care românul nu are rival!

Profimediaimages

Ianis Hagi este antrenat de Steven Gerrard la Rangers

  • Ianis Hagi, un nou assist pentru Rangers
  • Ce i-a transmis Steven Gerrard înainte de Old Firm

Marcator în precedentele două dispute, cu St. Johnstone și Hibernian, Ianis nu și-a trecut numele pe tabelă și în ultimul meci din 2020. O poate face sâmbătă, în marele derby cu rivala Celtic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, cel mai bun pasator din Scoția

Steven Gerrard a fost întrebat dacă Hagi va fi titularizat în Old Firm, duelul care are o miză uriașă în lupta pentru titlu. Antrenorul lui Rangers i-a transmis un mesaj surprinzător fiului Regelui. 

"Avem jucători care sunt într-o formă bună. Ianis Hagi a contribuit din nou cu un assist. Totuși, nu cred că am arătat potențialul maxim la capitolul posesie și creație cu St. Mirren. 

Reclamă

Cu Celtic o să aleg o echipă cu care pot câștiga. Toți jucătorii își doresc să fie titulari și e normal să fie așa. Nu mă voi baza pe sentimente și nu îi voi trimite în teren, neapărat, pe cei care au marcat în ultima perioadă. Voi folosi un prim 11 care ne poate aduce victoria", a declarat Steven Gerrard, citat de The Scotsman.

Ianis Hagi este jucătorul care a oferit cele mai multe pase decisive în acest sezon din Scoția. Are cu un assist mai mult decât coechipierul său, James Tavernier, în condițiile în care a stat pe teren de aproape două ori mai puțin. Ianis a evoluat în 1007 minute, spre deosebire de Tavernier, care a bifat 1885 de minute.

Reclamă

Din 2011 așteaptă Rangers să câștige un nou titlu. După 21 de etape, echipa lui Gerrard este lider detașat. Are cu 16 puncte mai mult decât rivalii, dar Celtic are și trei restanțe de disputat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu