Închide meniul

Ianis Hagi face campanie pentru susținerea valorilor necunoscute ale sportului românesc! ”Mi-a fost profesor în școala generală”

Gal Dorin Publicat: 8 ianuarie 2021, 17:53

Ianis Hagi face campanie pentru susținerea valorilor necunoscute ale sportului românesc! ”Mi-a fost profesor în școala generală”

profimediaimages

Ianis Hagi strânge voturi pentru Paul Georgescu, nominalizat pentru Cel mai bun înotător din lume în ape deschise

  • Ianis Hagi strânge voturi pentru Paul Georgescu
  • Acesta a fost nominalizat la titlul de ”Cel mai bun înotător în ape deschise”

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, Ianis Hagi a cerut fanilor săi să voteze pentru Paul Georgescu, nominalizat pentru cel mai bun înotător din lume în ape deschise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt mulți români ale căror nume poate nu vă spun nimic, însă performanțele lor sunt uriașe. Paul Georgescu este unul dintre ei și tocmai a fost nominalizat pentru titlul de <<Cel mai bun înotător din lume în ape deschise>>.

Reclamă

Paul Georgescu mi-a fost profesor de sport în școala generală; e un om extraordinar de ambițios și un adevărat profesionist. S-ar bucura mult dacă l-ați putea susține cu un vot”, a scris Ianis pe pagina sa personală.

CLICK AICI PENTRU A-l VOTA PE PAUL GEORGESCU

Reclamă

Ianis a reușit să convingă chiar și câțiva fani de-ai lui Rangers, chiar dacă postarea a fost făcută în limba română: ”Am votat! Acum ne datorezi un gol împotriva lui Aberdeen, tinere urs”, i-au scris fanii lui Hagi. 

Ianis Hagi și povara de a fi fiul ”Regelui” Gică

Ianis Hagi poartă o povară greu de ignorat: cea a numelui tatălui său, susţine Cosmin Olăroiu. Asta chiar dacă mijlocaşul care a început să facă furori la Rangers are abilitatea de a face abstracţie că este fiul "Regelui" fotbalului românesc.

"E iminentă povara și la Ianis. Ce să faci acum, să nu te cheme Hagi? Automat el o să fie comparat cu tatăl lui. Este imposibil să nu se întâmple asta. Eu nu-l cunosc foarte bine, l-am văzut doar la televizor la meciuri. 

Reclamă 4 / 0/3

L-am văzut de câteva ori, el este un tip foarte inteligent și cred că reușește să echilibreze lucrul ăsta înăuntrul lui și încearcă să fie perceput ca Ianis Hagi”, a declarat Cosmin Olăroiu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu