Închide meniul

Ianis Hagi, pe prima pagină în presa din Spania. De când îl urmăreşte Sevilla şi ce a spus Gică Hagi despre viitorul fiului său

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 8:55

Ianis Hagi, pe prima pagină în presa din Spania. De când îl urmăreşte Sevilla şi ce a spus Gică Hagi despre viitorul fiului său

profimediaimages

Ianis Hagi, dorit de Sevilla şi de Lazio

"Sevilla revine la Hagi" este titlul articolului publicat de Estadio Deportivo, care susţine că evoluţiile bune ale românului în tricoul lui Rangers i-au făcut pe şefii clubului să se intereseze din nou de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi: "Ştiu că şi Lazio îl urmăreşte"

Şi Gică Hagi a confirmat că Sevilla l-a vrut pe Ianis înainte ca acesta să semneze în Scoţia. "Regele" i-a avertizat pe andaluzi că Ianis este şi pe lista lui Lazio.

"Nu cred că interesul Sevillei pentru Ianis este nou. Cred că s-a vorbit despre asta şi înainte să fie transferat la Rangers. Dar ştiu că şi Lazio îl urmăreşte. Aşa că vom vedea ce se va întâmpla la vară cu Ianis", a spus Gică Hagi, potrivit jurnaliştilor spanioli.

"Hagi nu este un nume banal în fotbalul european. Gică Hagi e, probabil, cel mai mare jucător român din toate timpurile și unul dintre cei mai valoroși fotbaliști continentali ai ultimei decade a secolulului trecut", au subliniat cei de la Estadio Deportivo. 

Reclamă

Cât vrea să plătească Sevilla pe Ianis Hagi

Spaniolii care se luptă la titlu în LA Liga sunt dispuşi să dea 10 milioane de euro pe Ianis Hagi. O treime din cât l-au evaluat scoţienii. Şi omul pe care Mourinho l-a învăţat fotbal, Geraldo Alves, crede că Ianis Hagi ar trebuie să lase Scoţia pentru Spania.

"Pentru mine e numărul 10. Cred că Spania e un campionat potrivit pentru el, care este foarte tehnic. Cred că îl va pune mai mult în valoarea decât la Rangers, acolo unde toată lumea trebuie să alerge. Eu cred că acolo este fotbalul potrivit pentru el", a spus Geraldo Alves pentru AS.ro.

Ianis Hagi, 7 goluri şi 12 pase de gol pentru Rangers

Ianis Hagi a ajuns la Rangers în ianuarie 2020. Scoţienii l-au împrumutat din Belgia, de la Genk, iar în vara anului trecut l-au transferat definitv cu 3,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În actualul sezon, în care a devenit campion, Ianis a jucat 42 de meciuri în toate competiţiile pentru Rangers. Românul a marcat 7 goluri şi a dat 12 pase decisive.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și