Închide meniul

Ianis Hagi, răspuns ferm când a fost întrebat despre reacția lui Gică Hagi după înfrângerea cu Islanda

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 10 octombrie 2020, 13:23

Ianis Hagi, răspuns ferm când a fost întrebat despre reacția lui Gică Hagi după înfrângerea cu Islanda

profimediaimages

Ianis Hagi

Întrebat despre mesajul pe care i l-a transmis Gică Hagi după eșecul din Islanda, fiul ”Regelui” a avut o reacție extrem de fermă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a lăsat să se înțeleagă faptul că nu ar mai vrea să fie întrebat despre discuțiile pe care le are cu tatăl său, chiar dacă acesta este cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, pentru că discuțiile familiale sunt private.

Ianis Hagi, despre mesajul lui Gică Hagi

”Este un dialog personal, privat. Fiecare dintre noi vorbește cu cei mai apropiați după meci, cei mai în vârstă cu soțiile. Conversația cu tata rămâne între mine și familia mea”, a punctat, extrem de concis, Ianis.

Ianis Hagi a fost introdus la pauză de selecționerul Mirel Rădoi în meciul cu Islanda. Naționala a reușit să lege mai multe pase în preajma careului advers după intrarea sa, dar nu a reușit să și câștige. Mirel Rădoi a admis la finalul meciului că este posibil să fi greșit echipa de start.

Ianis Hagi, despre mentalitatea pe care o are la națională

Jucătorul lui Rangers a vorbit și despre experiența trăită de a juca în semifinalele Euro U-21 și despre ce își dorește de la viitorul echipei naționale.

Reclamă

”Am reușit să am experiența unui turneu final la echipa de tineret și sentimentul pe care l-am trăit acolo nu l-am mai trăit în viața mea. Același lucru e și la echipa mare. 

Sunt aici pentru a mă califica la un turneu final. Aceasta e mentalitatea pe care o avem toți de aici. Știm că a trecut foarte mulți ani de când nu ne-am mai calificat la un turneu final de Campionat Mondial”, a precizat Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Islanda - România 2-1
  • Ianis Hagi, reacție fermă despre dialogul avut cu tatăl său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și