Închide meniul

"Ianis Hagi şi-a câştigat locul în echipa de start". Fanii lui Rangers, mesaj categoric pentru Steven Gerrard. Cum i-a cucerit românul pe suporteri!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 decembrie 2020, 16:34

Reclamă
"Ianis Hagi şi-a câştigat locul în echipa de start". Fanii lui Rangers, mesaj categoric pentru Steven Gerrard. Cum i-a cucerit românul pe suporteri!

Profimediaimages

Ianis Hagi s-a făcut remarcat la Rangers

Mijlocaşul român a intrat după o oră de joc şi a contribuit la revenirea de senzaţie a liderului din campionatul Scoţiei. A fost autorul pasei decisive la golul de 2-1, marcat de Itten.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, cerut titular de fanii lui Rangers

Evoluţia lui Ianis i-a convins pe suporterii lui Rangers. Aceştia s-au arătat entuziasmaţi pe reţelele sociale şi au fost categorici la adresa lui Gerrard.

"Ianis Hagi este un jucător foarte bun. Cu siguranţă, pentru următorul meci, şi-a câştigat locul în echipa de start. Şi-a redus la tăcere pe toţi criticii în această seară", a scris Logan Paterson.

Reclamă
Reclamă

"Ianis Hagi a demonstrat că merită să joace aici. A fost extraordinar după ce a intrat pe teren", a spus Kevin Edward.

"Ne-am salvat weekendul. Ianis Hagi este de o altă clasă", a postat şi Sandy Cameron.

Reclamă

Rangers a câştigat cu 3-1 şi continuă să fie neînvinsă în campionat. Are 16 victorii în cele 18 etape. Celtic are cu 16 puncte mai puţin, dar are şi cu trei meciuri mai puţin disputate.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

„E şantaj!” Florin Prunea, acuzaţii incredibile după disputa Gigi Becali – Răzvan Burleanu: „N-am fost niciodată de acord”

11:43

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Mariners – Buriram se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

11:09

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong! Programul zilei de miercuri anunţat de organizatori

10:33

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și