Închide meniul

Ianis Hagi, speranța fotbalului românesc. Ce ar însemna un transfer al „Prințului” la Roma lui Mourinho. „Doamne ajută! Suntem foarte mult în spate”

Alexandru Ivan Publicat: 25 septembrie 2021, 17:36

Reclamă
Ianis Hagi, speranța fotbalului românesc. Ce ar însemna un transfer al „Prințului la Roma lui Mourinho. „Doamne ajută! Suntem foarte mult în spate

Ianis Hagi ar putea să-şi prelungească contractul cu Rangers

Profimediaimages

Un eventual transfer al fiului lui Gică Hagi la echipa de pe Olimpico ar putea aduce România mai aproape de elita fotbalului european, e de părere Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a tras un semnal de alarmă asupra nivielului scăzut al Ligii 1 și al echipei naționale, despre care a spus că o iau „tot mai în jos”.

Dan Petrescu, despre transferul lui Ianis Hagi la AS Roma

„Ar fi extraordinar să lucreze cu Mourinho la Roma. Doamne ajută să fie aşa. E greu după COVID. Să facă treabă bună acolo şi dacă îl are Mourinho pe listă e foarte bine pentru el. Suntem foarte mult în spate. Se vede la cluburi, dar şi la naţională. E o perioadă foarte grea. O luăm în jos cu toţii”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Ianis Hagi este foarte apreciat la Rangers de toată lumea. Are până acum în tricoul campioanei Scoţiei 65 de meciuri, 13 goluri și 19 assist-uri. ”The Special One” l-ar fi pus pe Hagi jr. în fruntea listei de priorități pentru perioada de mercato din iarnă și ”giallorossii” ar fi pregătiți să ofere aproximativ 20 de milioane de euro în schimbul românului, conform sport.ro.

De când a ajuns la AS Roma, Jose Mourinho a schimbat radical lotul italienilor. În această vară, clubul din capitala Italiei a cheltuit aproape 100 de milioane de euro pentru jucători precum Tammy Abraham, Eldor Shomurodov, Matias Vina, Rui Patricio sau Bryan Reynolds, și a renunțat la nume importante din ultimii ani: Pau Lopez, Cengiz Under, Bruno Peres, Edin Dzeko sau Pedro.

Reclamă

În cazul în care AS Roma ar plăti 20 de milioane de euro pentru transferul său, Ianis Hagi ar deveni cel mai scump jucător român din istorie. Le-ar lua fața lui Adrian Mutu și Cristian Chivu, achiziționați de Chelsea în 2003, pentru 19 milioane, respectiv de AS Roma în același an, pentru 18 milioane de euro. În urmă cu câteva luni, s-a vorbit și despre un interes al rivalei lui AS Roma, Lazio, pentru român, însă afacerea a căzut după ce Rangers a solicitat o sumă pe care italienii nu o puteau plăti.

Ianis Hagi: „Simt că am progresat foarte mult”

După ce a aflat de interesul celor de la Roma, Ianis Hagi a avut o reacție rezervată, precizând că este concentrat doar pe obiectivele de la Rangers.

Sunt concentrat doar pe ce fac la Rangers, nu cred că e momentul să vorbim despre un transfer. Simt că am progresat foarte mult atât ca jucător cât și din punct de vedere tehnic, am adăugat multe jocului meu și încă mai am multe de adăugat. Sunt concentrat la indicațiile antrenorului, pentru a deveni mai bun

Reclamă 4 / 0/3

Perioada în care am stat în izolare a fost una extrem de dificilă din punct de vedere mental. A fost destul de dificil să-mi privesc colegii jucând, fără să am posibilitatea de a-i ajuta. Mă bucur enorm că am revenit alături de Rangers.

Rolul meu este de a crea faze pentru echipă, nu doar assisturi. Încerc să muncesc mereu pentru echipă„, a spus Ianis Hagi într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și