Închide meniul

Iasmin Latovlevici şi-a pierdut minţile în CFR Cluj – FC Botoşani 2-0! I-a aplicat o corecţie lui Al Mawas. Amândoi au văzut roşu în faţa ochilor!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2021, 18:10

Iasmin Latovlevici şi-a pierdut minţile în CFR Cluj – FC Botoşani 2-0! I-a aplicat o corecţie lui Al Mawas. Amândoi au văzut roşu în faţa ochilor!

Captură Digi Sport

Iasmin Latovlevici, intervenţie brutală la Al Mawas

Iasmin Latovlevici a rezistat numai zece minute pe teren. Fundaşul de 34 de ani a avut o reacţie surprinzătoare şi i-a băgat mâna în gât unui adversar!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iasmin Latovlevici şi Al Mawas, eliminaţi în CFR Cluj – FC Botoşani 2-0

Scandalul a început în minutul 88, când Al Mawas a scăpat pe contraatac şi părea a fi capabil să reducă din diferenţă. A fost prins din urmă de Păun, care l-a faultat după ce i-a aplicat un adevărat placaj. Nervos, sirianul a încercat să îşi facă dreptate.

Al Mawas nu a apucat să se răfuiască prea mult cu Păun. Iasmin Latovlevici a apărut şi a reacţionat violent, chiar sub privirile "centralului". A văzut imediat cartonaşul roşu. Şi jucătorul Botoşaniului a fost trimis mai repede la vestiare!

CFR Cluj, noul lider al Ligii 1

CFR Cluj a trecut peste înfrângerea cu Universitatea Craiova. Ardelenii au câştigat cu 2-0 în faţa lui FC Botoşani şi sunt din nou lideri în campionat. Runar Mar Sigurjonsson a fost eroul echipei lui Edi Iordănescu. Islandezul a reuşit o "dublă" de senzaţie în doar trei minute şi a ajuns la trei goluri marcate în ultimele 2 meciuri.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ocupat provizoriu fotoliul de lider în Liga 1, cu 41 de puncte. Ardelenii aşteaptă deznodământul derby-ului Universitatea Craiova – FCSB de mâine seară. De cealaltă parte, FC Botoşani rămâne pe locul 5, cu 25 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
0:08
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2
23:51 Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?” 23:42 Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti 23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și