Închide meniul

Igor Surkis a dezvăluit ce prime vor primi Mircea Lucescu şi jucătorii lui Dinamo Kiev după câştigarea titlului. "Îşi pot cumpăra o garsonieră" :)

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2021, 8:53

Igor Surkis a dezvăluit ce prime vor primi Mircea Lucescu şi jucătorii lui Dinamo Kiev după câştigarea titlului. "Îşi pot cumpăra o garsonieră" :)

Profimediaimages

Mircea Lucescu a luat titlul cu Dinamo Kiev

  • Dinamo Kiev este noua campioană a Ucrainei
  • Ce primă are în contract Mircea Lucescu

Gruparea din capitala Ucrainei aştepta din 2016 să ridice, din nou, trofeul. Patronul lui Dinamo Kiev a anunţat deja că Mircea Lucescu va rămâne antrenorul echipei şi în sezonul viitor. Acum trebuie să bage adânc mâna în buzunar şi să plătească primele pentru îndeplinirea obiectivului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a câştigat un nou titlu în Ucraina

"Fiecare component al echipei va primi ceea ce are trecut în contract. Jucătorii ştiau câţi bani urmau să încaseze dacă deveneau campioni.

(Este posibil să îşi cumpere un apartament sau o maşină?) Sunt diferite tipuri de maşini şi de apartamente. Poate îşi pot lua o gasonieră sau o maşină bună. Trebuie să vedem unde îşi doreşte fiecare să locuiască", a declarat Igor Surkis pentru sport.ua.

Reclamă

Ce salariu are Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Cel mai titrat antrenor român a surprins în momentul în care a semnat cu Dinamo Kiev. Iniţial, s-a zvonit că "Il Luce" a fost tentat cu un salariu de 3 milioane de euro, de Igor Surkis, ca să vină la rivala Şahtiorului.

Înscrie-te aici pentru a câştiga super-premii în concursul WorkOut from Home. Câştigă 4 aparate de fitness! Îţi transformăm casa într-o sală de forţă!

Reclamă

Totuşi, se pare că Lucescu a primit de aproape trei ori mai puţin. Românul ar fi acceptat un salariu anual de 1.2 milioane de euro. Tehnicianul de 75 de ani va primi un bonus consistent după ce a făcut-o pe Dinamo Kiev campioană. Jurnaliştii ucraineni au dezvăluit că acesta se ridică la 500.000 de euro.

Mircea Lucescu a câştigat titlul cu Dinamo Kiev

Contestat în termeni duri de fani, Mircea Lucescu a recunoscut că a trăit momente extrem de dificile. Acum se poate bucura cu adevărat!

"Nu este nimic de spus după astfel de partide. A fost ultimul nostru meci de acasă, din acest sezon, aşa că a fost unul special. Mai avem de jucat şi finala Cupei Ucrainei, care este foarte importantă pentru noi.

Reclamă 4 / 0/3

Prioritatea din acest sezon era să creem o echipă competitivă. Am reuşit asta. Le sunt recunoscător jucătorilor, îi felicit pentru câştigarea campionatului. Nu a fost uşor să suport tot ce s-a întâmplat în aceste luni! A fost mare presiune pe mine, dar fără asta e imposibil să obţii ceea ce am obţinut! Este una dintre cele mai importante componente ale succesului", a declarat Mircea Lucescu imediat după ce şi-a asigurat câştigarea titlului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!