Închide meniul

"Îi dedicăm victoria domnului Niculae!" Bucuria Astrei, după 2-0 cu Dinamo. "Clubul nu a murit şi nu o să moară". Ce mesaj a transmis patronul din închisoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 20:18

"Îi dedicăm victoria domnului Niculae!" Bucuria Astrei, după 2-0 cu Dinamo. "Clubul nu a murit şi nu o să moară". Ce mesaj a transmis patronul din închisoare

captură Antena 3

Ioan Niculae a fost arestat la revenirea în ţară din Italia

Astra a câştigat contra lui Dinamo, cu gândul la patronul Ioan Niculae, care a fost încarcerat după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe: "Suntem cu sufletul alături de Ioan Niculae"

"Aş vrea să-i dedicăm victoria domnului Niculae, suntem cu sufletul alături de el. Îi mulţumim şi doamnei Niculae. Dumneaei a fost aseară la hotel, cu președintele, cu căpitanii de echipă. L-a mandatat pe Dani Coman (n.r. preşedintele Astrei). El va răspunde de tot ce înseamnă echipa în perioada următoare. Trebuie să rezolve toate problemele. 

Sperăm ca zilele viitoare să se rezolve, pentru că avem promisiuni. Jucătorii merită. Avem un lot valoros, formăm o echipă bună. Acum mă gândesc să ne odihnim bine, să fie toți apți pentru meciul cu Clinceni", a spus antrenorul Astrei, după 2-0 cu Dinamo.

Adina Niculae, fiica omului de afaceri cu o avere estimată la peste 300 de milioane de euro, va fi cea care trebuie să asigure liniştea la club. "Ar fi trebuit să fim mult mai sus, în primele şase echipe", spune Neagoe, care a dat vina pe probleme din jurul echipei, inclusiv pe accientări. Astra e la şapte puncte de primul loc care duce în play-off.

Bogdan Mara: "Domnul Niculae ne-a transmis că e alături de noi. Astra nu moare şi nu va muri"

Bogdan Mara a lăudat şi el evoluţia jucătorilor de la Astra din meciul cu Dinamo.

Reclamă

"Mare tărie de caracter, în ciuda problemelor care s-au ivit. Toţi erau cu gândul să-i dedice victoria domnului Niculae. Am vrut să-i facem ziua puţin mai frumoasă. Au fost momente grele pentru băieţi şi pentru toată echipa. A fost un pic exagerat, s-a făcut un circ de care nu cred că era nevoie (n.r. cu ridicarea de la aeroport a lui Niculae).

Împreună cu Dani (n.r. Coman), am reuşit să discutăm cu jucătorii şi să îi convingem că lucrurile vor merge înainte. Domnul Niculae ne-a transmis că e alături de noi. Astra nu moare şi nu va muri. Vom deveni şi mai puternici. Noi, cei din conducere, vom face totul pentru a rezolva problemele financiare", a spus directorul sportiv Bogdan Mara.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și