Închide meniul

Iker Casillas, poveste cutremurătoare despre infarctul din 2019: ”E ca și când ești în apă și nu poți să ieși”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 28 noiembrie 2020, 15:02

Iker Casillas, poveste cutremurătoare despre infarctul din 2019: ”E ca și când ești în apă și nu poți să ieși”

profimediaimages

Iker Casillas este protagonistul unui documentar despre viața sa

”Este o senzație de jumătate de secundă, nici măcat atât, când tragi aer în piept și are un gust diferit. Când am ajuns la echipă am observat că mă simțeam greu, că nu puteam să respir, am crezut că poate am alergii”, și-a adus aminte portarul spaniol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas: ”E ca și cum ești intr-o piscină și nu poți să ieși”

Casillas a povestit și despre senzațiile pe care le-a avut chiar înainte să aibă infarctul care l-a băgat în spital.

”Când am ajuns la antrenorul de portari, am observat că aveam împunsături în piept, că nu puteam să respir. I-am cerut să îmi dea zahăr sau ceva de genul…am căzut la pământ, nu puteam să stau în picioare, am știut că se întâmplă ceva serios.

E ca și cum ești într-o piscină și brusc vrei să ieși și nu poți…A fost înspăimântător…Aveam din ce în ce mai puțin aer”, a povestit Iker Casillas.

Iker Casillas s-a retras în luna august

Casillas s-a retras din fotbal în luna august și a povestit cum s-a simțit atunci când a trebuit să stea pe bară după mai bine de două decenii de activitate.

Reclamă

”A fost prima oară după 22 de ani când nu am intrat în cantonament cu echipa înainte de startul sezonului.

Te face să fii puțin gelos că nu ești în poartă pentru că nu a trecut atât de mult timp și nu îți dai seama cât de departe ai ajuns și acum urmează să fac următorul pas în cariera mea.

Mai mult decât orice altceva, (n.r. retragerea) pentru că ceea ce s-a întâmplat a fost atât de brutal, atât de real”, a declarat Iker Casillas conform celor de la Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și