Închide meniul

Iker Casillas și Sara Carbonero, despre sărutul care a uimit lumea: ”Acum îmi este rușine să văd asta!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 12 decembrie 2020, 20:49

Iker Casillas și Sara Carbonero, despre sărutul care a uimit lumea: ”Acum îmi este rușine să văd asta!”

Target Press / Cid/ ALF via Hepta

Iker Casillas și Sara Carbonero au vorbit despre celebrul lor sărut

După victoria Spaniei în fața Olandei, Casillas s-a arătat extrem de emoționat și chiar a izbucnit în lacrimi atunci când a enumerat persoanele cărora le mulțumește. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a mulțumit familiei sale, Casillas nu s-a mai putut abține și a sărutat-o pe iubita sa, cu care avea o relație încă din anul 2009. Ambii au fost criticați pentru acel moment și și-au împărtășit reacțiile acum, la mai bine de 10 ani după eveniment.

Iker Casillas: ”A fost o acțiune impulsivă, așa am simțit”

Într-un documentar despre viața sa și lupta după ce a suferit un infarct, Iker Casillas a declarat că a făcut ce a simțit în acel moment, chiar dacă acum se simte stânjenit să vadă imaginile.

”Eram liniștiți, a fost foarte romantic și frumos, dar acum îmi e rușine să văd asta. A fost o acțiune impulsivă, așa am simțit în acel moment”, a declarat fostul portar al Spaniei.

Reclamă

Sara Carbonero: ”Ne-am dat seama că momentul a fost mai discutat decât am crezut”

Sara Carbonero s-a declarat și ea jenată, dar a precizat că cei doi nu se așteptau ca momentul să primească atâta atenție din partea lumii fotbalului.

”Mă simt foarte jenată. Când eram în avion și ne-am întors la Madrid, ne-am uitat la poze. Când am văzut mesaje și toată nebunia, ne-am dat seama că momentul a fost mai discutat decât am crezut”, a declarat soția lui Iker Casillas.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Iker Casillas, protagonistul unui documentar
  • Iker și Sara au vorbit despre celebrul lor sărut din 2010

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și