Închide meniul

Iker Casillas și Sara Carbonero, despre sărutul care a uimit lumea: ”Acum îmi este rușine să văd asta!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 12 decembrie 2020, 20:49

Iker Casillas și Sara Carbonero, despre sărutul care a uimit lumea: ”Acum îmi este rușine să văd asta!”

Target Press / Cid/ ALF via Hepta

Iker Casillas și Sara Carbonero au vorbit despre celebrul lor sărut

După victoria Spaniei în fața Olandei, Casillas s-a arătat extrem de emoționat și chiar a izbucnit în lacrimi atunci când a enumerat persoanele cărora le mulțumește. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a mulțumit familiei sale, Casillas nu s-a mai putut abține și a sărutat-o pe iubita sa, cu care avea o relație încă din anul 2009. Ambii au fost criticați pentru acel moment și și-au împărtășit reacțiile acum, la mai bine de 10 ani după eveniment.

Iker Casillas: ”A fost o acțiune impulsivă, așa am simțit”

Într-un documentar despre viața sa și lupta după ce a suferit un infarct, Iker Casillas a declarat că a făcut ce a simțit în acel moment, chiar dacă acum se simte stânjenit să vadă imaginile.

”Eram liniștiți, a fost foarte romantic și frumos, dar acum îmi e rușine să văd asta. A fost o acțiune impulsivă, așa am simțit în acel moment”, a declarat fostul portar al Spaniei.

Reclamă

Sara Carbonero: ”Ne-am dat seama că momentul a fost mai discutat decât am crezut”

Sara Carbonero s-a declarat și ea jenată, dar a precizat că cei doi nu se așteptau ca momentul să primească atâta atenție din partea lumii fotbalului.

”Mă simt foarte jenată. Când eram în avion și ne-am întors la Madrid, ne-am uitat la poze. Când am văzut mesaje și toată nebunia, ne-am dat seama că momentul a fost mai discutat decât am crezut”, a declarat soția lui Iker Casillas.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și