Închide meniul

”Îl îmbătau de fiecare dată când fiicele lui urmau să vină. La a treia bere, Maradona se bâlbâia deja. De ce să-l păzești cu mitraliere?”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 28 noiembrie 2020, 5:34

”Îl îmbătau de fiecare dată când fiicele lui urmau să vină. La a treia bere, Maradona se bâlbâia deja. De ce să-l păzești cu mitraliere?”

Ole

”Urâtul” și Maradona, în vremurile bune

Familia starului îl considera un tip care-l binedispunea pe Diego, atât el, cât și ceilalți ”frățiori”, precum Guillermo Cóppola sau Omar Suárez. Asta când Maradona putea fi vizitat. În ultima perioadă rar, tot mai rar…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunam și-mi răspundea un tip, Charly, care era soțul uneia dintre verișoarele lui Roció (n.r. – Roció Oliva, fotbalistă, ultima iubită a lui Maradona). <<Da, cine e?>>, mă întreba. Știa cine sunt, pentru că vorbeam deseori la telefon cu Diego. Eu tot spunem <<Alo, alo, alo>>, degeaba… Când îmi recunoștea vocea, ori  îmi dădea ton de ocupat, ori îmi spunea fie că Diego s-a culcat, fie că s-a dus la toaletă”, a povestit Irsaelit celor de la ”Radio La Red”. ”Acum era foarte greu de ajuns la el, trebuia să treci prin zece filtre. Diego locuia într-un loc cu securitate privată, iar în fața casei se găseau doi tipi cu mitraliere. De ce?

De fiecare dată când ”Urâtul” mergea să-l vadă, la cerința lui Diego, simțea că ceva nu e în regulă. ”Nu mi-au spus nimic, am observat eu. Diego mă chema de multe ori la o friptură, fie singur, fie cu doctorul Mariano Castro, cu care merseserăm în Cuba. Mergeam, mâncam, totul ok. Auzeam cum pe la ora 18 trebuie să vină Dalma și Gianinna, ne povestea cât de bucuros e că-și va vedea fiicele. Noi voiam să plecăm, să lăsăm singură familia. Dar el zicea să rămânem și așa făceam”, povestește Israelit. Asta de câteva ori.

Dureri insuportabile la genunchi pentru Maradona

Israelit adaugă că acestea nu erau singurele probleme ale lui Diego. ”Dar dacă ele ajungeau mai târziu, pe la 7 seara, la 6 și un sfert apărea Charly ăla și-l întreba: <<Diego, o bericică?>> Nu o cerea el, i-o aduceau! Desfăceau o  <<Corona>>. Peste 10 minute, alta. Eu îi ziceam: <<Charly, ai grijă, vin fetele!>> Îmi răspunea că nu se petrece nimic… De la a treia bere în sus, Diego începea să se bâlbâie: <<Ce naiba mă fac, că vin fetele?>>. <<Nu-i nimic, deschidem un vin!>>.

Reclamă

Era foarte obosit, îl durea tare genunchiul. O să vă spun ceva ce nu se știe. Una dintre fiice mi-a zis că atunci când l-au operat, i-au făcut o rezonanță și au constatat că proteza pe care i-au pus-o nu e de cea mai bună calitate. De fiecare dată când trebuia să meargă la baie, doi inși îl ridicau și-l ducea pe brațe. Voia să se opereze și la celălalt genunchi. Era neliniștit, suferea mult”…

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și