Închide meniul

Ilie Dumitrescu cere statuie pentru Marius Lăcătuş. „Mi-a marcat copilăria”. Ce a spus despre inaugurarea „celui mai frumos stadion din ţară”

Mihai Ispas Publicat: 7 iulie 2021, 19:07

Reclamă
Ilie Dumitrescu cere statuie pentru Marius Lăcătuş. „Mi-a marcat copilăria. Ce a spus despre inaugurarea „celui mai frumos stadion din ţară

Ilie Dumitrescu cere statuie pentru Marius Lăcătuş

Profimedia

Ilie Dumitrescu a fost prezent la inaugurarea noii arene a Stelei. El a aplaudat decizia retragerii tricoului cu numărul 7, chiar dacă alţi foşti jucători ai roş-albaştrilor nu au fost de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu cere statuie pentru Marius Lăcătuş

„Lăcătuş este simbolul acestui club. Eu cred că ar trebui să i se facă şi o statuie în faţa stadionului. Dacă are Thierry Henry la Arsenal, Lăcătuş ar trebui să aibă aici, în faţa acestui stadion. Mie mi-a marcat copilăria când eram în tribună şi îl susţineam”, a declarat Ilie Dumitrescu înaintea meciului dintre CSA Steaua şi OFK Belgrad.

Ilie Dumitrescu şi-a adus aminte de momentele trăite în Ghencea, unde a jucat încă de la 8 ani.

„Am venit la inaugurare pentru că e cel mai frumos stadion din ţară. Pentru mine este un moment unic. Aici, m-am dezvoltat ca persoană, am cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale şi materiale. Am marcat goluri pentru echipa naţională, am marcat goluri pentru Steaua. Sunt un produs sută la sută al clubului.

Sunt mândru că am fost alături de cea mai importantă generaţie din fotbalul românesc, Sevilla ’86. Am fost mândru că am putut să debutez într-un vestiar cu cei mai importanţi jucători din istoria clubului.

Reclamă
Reclamă

Lăcătuş vine la margine şi îi spune lui Iordănescu: „Hai să-l băgăm şi pe copilul ăsta!” / „Pe cine să scot?” / „Hai că ies eu!”. Prima pasă mi-a dat-o Loţi Boloni. Tudorel Stoica era sufletul echipei şi m-a susţinut extraordinar.

Să ai numele gravat în această arenă înseamnă că am contribuit şi eu puţin, mi-am pus amprenta. Am toate reperele (n.r. arată cu degetul). Acolo, la tribuna a doua stătea la toate meciurile tatăl meu, Dumnezeul să-l ierte!”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Acesta i-a transmis un mesaj şi lui Daniel Opriţa. „Steaua înseamnă performanţă, nu poţi să fii în anonimat la mijlocul clasamentului, în Liga a 2-a”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:25

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY. Echipele de start

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagini de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și