Închide meniul

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri savuroase din perioada în care a jucat în Anglia. Ce mânca Jurgen Klinsmann

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2020, 6:31

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri savuroase din perioada în care a jucat în Anglia. Ce mânca Jurgen Klinsmann

Mediafax Foto / Laurentiu Mich via Hepta

Ilie Dumitrescu a jucat în Anglia

Fostul mare internațional român a vorbit despre regimul pe care îl aveau jucătorii. Declarații au fost făcute în contextul în care toți sportivii se află în izolare din cauza pandemiei de coronavirus și ar trebui să aibă grijă de silueta lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce regim avea la Tottenham, acolo unde mai erau staruri ca Jurgen Klinsmann sau Teddy Sheringham.

"Seara aveam meniul. Nu aveam un meniu special făcut de nutriţionist sau de doctor. Puteai să îţi comanzi. Stăteam la masă cu Sol Campbell, Sheringham şi Klinsmann, înainte de a veni Popescu. (…) Apropo de cantonament, clubul te educă, nu-ţi impune. Şi te mai uiţi la colegi. La Klinsmann nu exista masă fără carbohidraţi: paste sau risotto (n.r.: orez). Plus grill, salate, dar fără pâine.

Când jucam la ora 15, nu mai aveai masă la prânz, mâncai acasă. Eu făceam penne (n.r: paste), cu puţin ulei de măsline, cu parmigiano reggiano şi direct la treabă. Deci era diferit faţă de România.

Ilie Dumitrescu: "Nu mă trezeam la micul dejun niciodată"

Eu nu mă trezeam pentru că nu mi s-a impus să mă trezesc la breakfast (n.r: micul dejun) niciodată. Dar la 11 trebuia să fii acolo. Eu am jucat în Mexic, la ora 12 ziua şi te trezeşti la 8. Fiecare ţară cu specificul ei. În Anglia te duci fără să-ţi impună cineva ceva", a precizat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și