Închide meniul

Ilie Năstase, cadou extravagant pentru cea de-a cincea soţie. A plătit 240.000 de euro. "Mai am cinci!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 august 2020, 6:41

Ilie Năstase, cadou extravagant pentru cea de-a cincea soţie. A plătit 240.000 de euro. "Mai am cinci!"

Facebook Ioana Năstase

Ilie Năstase i-a cumpărat o maşină soţiei

Este vorba de un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în schimbul căruia Năstase a achitat nu mai puţin de 240.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a plătit un sfert de milion de euro petru un cadou

"De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: 'Wow, ce mașină frumoasă'.

Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis", a dezvăluit Ioana Năstase pentru Click.

Ilie Năstase a fost primul jucător care a ocupat locul 1 ATP. Românul a cucerit două titluri de Grand Slam: US Open (1972) şi Roland Garros (1973). 

Reclamă

Fostul mare tenismen s-a căsătorit cu Ioana (44 de ani) la începutul lunii iunie. Naş i-a fost chiar Ciprian Marica. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și